Mi furát esznek?
Elképedve láttam, hogy az egyik macskánk kimondottan szereti a zsenge, finom főtt kukoricát. Rémlik, hogy egy régebbi pedig megette a csokit. (Az unokatesóm néha szintén megkínálta csokival a nyulát, de hát az mégiscsak növényevő.)
Szóval milyen furcsa táplálkozási kedvelésekkel találkoztatók a macskáknál, kutyáknál, egyéb állatoknál?
Kutyában olyat láttam, amelyik ette a diót, szilvát, szőlőt. Az utóbbi 2 még érthető, mert éretten jó édes.
Egyes esetekben -nem biztos, hogy főleg a kutyánál- az irigység is szerepet játszhat. Inkább megeszi, hogy a másfajta állatnak, vagy a másik c-nak ne jusson. Még ha nem is olyan jóízű:)
Az akvárium vizét is különösen szeretik lefetyelni. Talán a halíz miatt? Vagy a haltáp íze miatt?
Van máshol is víz, de úgy látszik, a macsoknek ez a legfinomabb üdítő.
16-os:
Eddig ezen a haltápon lepődtem meg a legjobban.
Az én macskám imádja a pizzatésztát és a sajtot is rajta. :) (Pedig nem etetném plusz szénhidráttal, de ha kell neki...) Meg szereti a trappista sajtot. Szoktam venni laktózmentes tejfölt, azt is szereti.
De zöldséget-gyümölcsöt nem eszik. Ha nyújtok felé mondjuk szőlőt, almát, mert kunyerál, akkor összehúzza a szemét és elfut. :)
Köszönöm, mindenki zöldet kapott:)
Azért lenne pár kérdésem, rácsodálkozásom.
Uborka: úgy értsem, kígyóubi, szeletelve? Vagy kovászos?
Főtt krumpli: tudtommal a macskák szervezete nem emészti. Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!