Mi furát esznek?
Elképedve láttam, hogy az egyik macskánk kimondottan szereti a zsenge, finom főtt kukoricát. Rémlik, hogy egy régebbi pedig megette a csokit. (Az unokatesóm néha szintén megkínálta csokival a nyulát, de hát az mégiscsak növényevő.)
Szóval milyen furcsa táplálkozási kedvelésekkel találkoztatók a macskáknál, kutyáknál, egyéb állatoknál?
Kutyában olyat láttam, amelyik ette a diót, szilvát, szőlőt. Az utóbbi 2 még érthető, mert éretten jó édes.
A macskám szereti a göröddinnyét, őszibarackot, körtét, krumplit(nyersen!) természetesen minden tejterméket, de laktózérzékeny, így néha szoktam neki venni laktózmentes tejtermékeket, olyankor odáig van.
A kutyám(yorkie) mindent felporszívózik a földről, legyen az liszt, hagymahaj, vagy szárazrizs, édesmind1 neki, ami lepottyan eltűnik. Pedig napi 2x kap egy tál főtthúst, szóval nem lehet éhes.
Mamáéknak van egy tacskó, meg egy keverék. Mind2 szereti a diót, a tacsi viszont mindent megeszik. De szó szerint mindent, szóval mondok pár bizarr dolgot, amit már lopott: kovászos ubi, káposztàval töltött hagymapaprika(savanyúság), erős kutyap.cse paprika, paradicsom, kukorica szárazon, meggy(a cseresznyét nem szereti csak a meggyet) eper(ki kell zárni a kertből, mert nekünk nem hagy)
Őt sem tudom miért. Mi visszük nekik a kaját, és eukanuba tápot kapnak, plusz csontoshúst, tehát nem akarom elhinni, hogy a rossz tápláltság az oka.
Csokoládét nem szabad adni a macskának, mert mérgező a számukra.
Az enyémek a sütőtököt és a főtt kukoricát szeretik :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!