Elképedve láttam, hogy az egyik macskánk kimondottan szereti a zsenge, finom főtt kukoricát. Rémlik, hogy egy régebbi pedig megette a csokit. (Az unokatesóm néha szintén megkínálta csokival a nyulát, de hát az mégiscsak növényevő.)
Szóval milyen furcsa táplálkozási kedvelésekkel találkoztatók a macskáknál, kutyáknál, egyéb állatoknál?
Kutyában olyat láttam, amelyik ette a diót, szilvát, szőlőt. Az utóbbi 2 még érthető, mert éretten jó édes.
egyszer az eggyik cicám megette a nutellás kenyeremről a nutellát amig a kerti asztalon hagytam.
2016. szept. 8. 15:59
12/29 A kérdező kommentje:
A 10-es által belinkelt cikkhez: A csirkecsontért egyszerűen rajonganak a cirmosok.
A két végét szeretik lerágni.
2016. szept. 8. 21:01
13/29 anonim válasza:
A virslit imádja. A bevásárlás zacskóból is kilopja a csomagot. A pultra próbál felugrálni onnan lopni. A kukából a csomagolását lopja.
2016. szept. 9. 10:06
14/29 A kérdező kommentje:
Jó, a virslit szerintem mindegyik macska szereti:)
2016. szept. 11. 13:18
15/29 anonim válasza:
A macskáim szeretik a kukoricát, zöld borsót, az egyik a sütőtököt is. Nővérem kutyája pedig a mogyorót töri fel és eszi meg. :D sőt mondok jobbat, az a kutya még az ilyen karika alakú préselt, szénából készült rágcsálókaját is szereti. :)
2016. szept. 11. 15:05
16/29 anonim válasza:
Előző vagyok. Az egyik lány cicám a lemezes haltápot imádja, konkrétan bolondul érte. ;)
2016. szept. 11. 20:36
17/29 anonim válasza:
Feljebb mar valaszoltam, nekunk van a szemetevo cicank :) Bocsanat az off miatt, de annyian irtatok a kukoricat, hogy azt nagyon szeretik a cicak, abbol mennyit lehet adni nekik? Par szemet? Par kanallal? Es nem puffad fel tole a hasuk? Szeretnek a cicanknak adni, biztos orulne :)
2016. szept. 11. 23:17
18/29 anonim válasza:
A csokiról úgy tudom én is, hogy tiltólistás (macskánál és kutyánál is).
Az én cicám szeret velem chipset enni, a paprikásért múltkor majdnem megbolondult, de mindig csak egy pár darabot kap :)
Érdekes viszont, hogyha véletlenül elöl hagyom, hozzá sem nyúl, csakis és kizárólag akkor kér ha látja, hogy én eszem :D
2016. szept. 12. 04:42
19/29 anonim válasza:
macskam van: csoki (csak a milka), sutotok, kaposztasteszta, makosteszta, borsofozelek, nutella, chipset csak nyalogatja, ma pl a franciasalata utan nyalta ki az edenyt. hirtelen ennyi jut az eszembe
2016. szept. 12. 22:47
20/29 A kérdező kommentje:
17-es: Tapasztalatom szerint nem mindegyik macska eszi a főtt kukoricát. Az egyik összeszedi a majszolás közben földre eső szemeket, a másikat hidegen hagyja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!