Szerintetek így jó?
Nem akarom, hogy a cicám válogatós legyen vagy megunja a tápokat. Ezért arra gondoltam, hogy keverni fogom neki.
A "fő táp", amit 3/5 részben kap az a Happy cat gabona mentes tápja. Ezt állandóan kapná, viszont ehhez 2/5 részben még kapna Royal canin indoort/sterilizedet vagy Select goldot, Real naturet, Taste of the wild-ot és Purizont.(persze nem mindet egyszerre, hanem egyszerre csak egyet a Happy cathez )
Emellett napi 2× kis adag húst vagy alutasakost kap.
Jó így?
(Az acanat és orijent nem engedhetem meg magamnak és csak nyerssel sem akarok etetni!)
Én majdnem ugyanígy csináltam, cserébe a hercegnő megeszik mindent. Ami prémium. :D
Ha ezt a "színvonalat" mindig tudod tartani, akkor ez így teljesen jó, hiszen nem biztos, hogy éppen mindig ugyanaz a fajta lesz a boltban, nem árt ha többfélét is megeszik.
Nem tudom, hogy csak én jártam-e így (biztos nem.), de a miénk úgy el lett "kényeztetve" ezekkel a nagyonmenő kajákkal, hogy ha csak egy kicsit is olcsóbbat hozok haza, csak ránéz (aztán valami eszméletlen lekezelően rám) és otthagyja. Ha keverem, kiválogatja. Lehet megnézi a blokkot :) Dehát mindegy, ami jár, az jár :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!