Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek így jó?

Szerintetek így jó?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy a cicám válogatós legyen vagy megunja a tápokat. Ezért arra gondoltam, hogy keverni fogom neki.

A "fő táp", amit 3/5 részben kap az a Happy cat gabona mentes tápja. Ezt állandóan kapná, viszont ehhez 2/5 részben még kapna Royal canin indoort/sterilizedet vagy Select goldot, Real naturet, Taste of the wild-ot és Purizont.(persze nem mindet egyszerre, hanem egyszerre csak egyet a Happy cathez )

Emellett napi 2× kis adag húst vagy alutasakost kap.

Jó így?

(Az acanat és orijent nem engedhetem meg magamnak és csak nyerssel sem akarok etetni!)

2016. aug. 30. 08:42
 1/5 nenezzhulyenekkoztud válasza:
100%
szerintem ez igy jó gondolatmenet, figyu sztem ki kell próbálni, aztán ha tetszik neki, vagy nem tudom hogy fogalmazzák, akkor etesd ez alapján, sztem jó ötlet ;)
2016. aug. 30. 09:41
 2/5 nenezzhulyenekkoztud válasza:
meg amugy a macskáknak nem árt a nyers hús, de persze jobb, ha nem én mondom meg, mit csinálj
2016. aug. 30. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó és ha macskának is megfelel akkor teljesen jó végül is prémium tápokat adsz neki ezek mellé meg teljesen jó az alutasakos kaja is néha néha egy kicsi hússal kiegészítve tökéletes
2016. aug. 30. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Én majdnem ugyanígy csináltam, cserébe a hercegnő megeszik mindent. Ami prémium. :D

Ha ezt a "színvonalat" mindig tudod tartani, akkor ez így teljesen jó, hiszen nem biztos, hogy éppen mindig ugyanaz a fajta lesz a boltban, nem árt ha többfélét is megeszik.

Nem tudom, hogy csak én jártam-e így (biztos nem.), de a miénk úgy el lett "kényeztetve" ezekkel a nagyonmenő kajákkal, hogy ha csak egy kicsit is olcsóbbat hozok haza, csak ránéz (aztán valami eszméletlen lekezelően rám) és otthagyja. Ha keverem, kiválogatja. Lehet megnézi a blokkot :) Dehát mindegy, ami jár, az jár :D

2016. szept. 12. 03:52
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem reggel-este kap 1-1alutasakosat, ha fozok, akkor nyers hust, meg amit kuncsorog, mindig elotte van a szaraztap es e mellett szokott jutalomfalatot is kapni.
2016. szept. 12. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!