Nálatok is ilyen sokat bent van a macska a lakásban?
5 macskám van. Ebből 0 mehet ki, pedig kertesházban élek. Ez sem állatkínzás. Van egy kifutójuk, és az erkély is cicabiztos, de oda sem sűrűn járnak ki.
Nem mondom hogy egyes egyedek nem igénylik kifejezetten a természetet, de nem mind. Nekem 1 kivételével mind fajtatiszta, tipikus emberközpontú fajták válogattam össze, így ott akarnak lenni ahol én vagyok. Az már egy nagyon elavult,és téves nézet, hogy lakásban kínzás állatot tartani. Sztem forgalmas út mellett ivaros macskát tartani, vagy olyan kutyát amelyik 10 év alatt nem volt még a kert kerírésén túl nagyobb kínzás.
Megfelelő foglalkozás, lemozgatás, igények kielégítése és ennyi. Nejem van egy 2,5 m magas mászófám a lakásban és kb napi 1-2 óeát játszok minden szap szigorúan este a macskákkal, hogy a vadászösztönük se legyen elhanyagolva.
Ha meg a macska önszántából keresi a lakás nyugalmát, abba mégis mi lenne a kínzás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!