Folyton nyávog, az agyamra megy?
Pár napja átrendeztük a szobát, azt hiszem, akkor kergült meg az egyik macskám.
Van egy madzagja, amivel nagyon szeret játszani. Eddig is nyavalygott napi 3-4x, hogy játsszunk vele, de most már szó szerint fél óránként (!) csinálja.
Itthon vagyok a héten, nem hagy nyugton, már a fejem fáj tőle.
Vettünk nekik pár új játékot, reggel még boldogan eljátszottak, a másik elégedett is, de ő ahogy megunta őket, ment is vissza a madzaghoz.
Már nem tudom, mit csináljak vele. Ül az a szar fölött, néz rám, és nyávog.
Valakinek lenne valami tippje, azon kívül, hogy megfogjam azt a rohadt madzagot, széttépjem, és kidobjam a p.. csába?
Örülök, ha feldobtuk a napod! :)
Most már én is csak nevetek rajta hál' Istennek, pedig már tényleg fel tudtam volna robbanni :D
Biztosan nagyon cuki a cicád. Annyira szívesen cserélnék néha :D
Ezeket a rosszaságokat a férjem sajnos külön trenírozta, hogy "beszéljenek", úgyhogy itt állandó szövegelés van. Egészen pici koruktól kezdve csak akkor kapják meg amit szeretnének, ha nyávognak.
Érdekességként egyébként, sokan nem tudják milyen okosak a cicák, könnyen taníthatóak. Ilyen okból ismerik az "ül" parancsot is, rögtön levágják a hátsójukat bármilyen körülmények között a parancsszóra :)
Aranyosak, még azt is bejelentik, ha kimennek alomra. Köszönnek, szólnak ha bármi van, olyan is volt már, hogy egyik beköpte a másikat, amikor rosszalkodott a konyhában :D
Úgy egyébként is ide-idedumálnak, ha épp unatkoznak.
Persze két év után már meg tudjuk a hangsúlyból állapítani, mit szeretnének, most viszont a srác új "szót" használt, panaszosat, azért is idegelt ki annyira.
Valamiért a madzaghoz kötötte a problémáját, de nagyon úgy tűnik, a szoba átrendezése volt a baj.
Egy kicsit még nyavalygott itt az ágynál, de gonosz voltam, jól megdörzsöltem a pofiját, és megkentem a matracot a szagmintájával. Remélem bejött, most békésen és legfőképpen csendben alszik itt mellettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!