Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A legjobb barátnőm az agyamra...

A legjobb barátnőm az agyamra megy, folyton beszòlogat a kinézetemre, stílusomra meg még a humorérzékemre is, mit tegyek? 20/ L

Figyelt kérdés
Folyton erzekeltetni akarja h ő jobb ő áll feljebb es nem érzi h hol a határ, mi az ami már bántó számomra.. Ha megsertodok, azt mondja nem vagyok normalis.. Ervekkel nem lehet hatni ra, lepattan az agyarol.. Meg van gyozodve rola h csak neki lehet igaza.. Szerintetek ez belefer egy baratsagba? En ugy erzem mar inkabb hatraltat azeletben.. De 15 eves baratsag, nem akarom h vege legyen, de ez igy nekem nagyon nem jo..:(
2013. ápr. 16. 22:18
 1/9 piriiiiii ***** válasza:
A "legjobb" barátnőd ilyenek csinál????
2013. ápr. 16. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Mond ezt el neki. Ha felfogja, hogy neked ez rosszul esik akkor már nincs is probléma. ha meg nem... hát akkor én nem nevezném a legjobb barátnődnek! az emberek változnak, lehet hogy régóta vagytok barátnők, de semmi sem tart örökké...
2013. ápr. 16. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Már bocs, de inkább egy 15 éves haverságnak tűnik. Ha a legjobb barátod lenne akkor rögtön megmondtad volna neki, ill. ő sem viselkedne így. Szóval egyrészről el vagy tájolódva a kapcsolataid alapján (már mint ebben biztos, a leírásod alapján), másrészről pedig nem 8 éves vagy, hogy megsértődj és bevágd a durcást mint az általános iskolában. Állj oda, mond el neki és vagy megérti, mert tényleg olyan hihetetlen jó barátok vagytok vagy bb intetek egymásnak, ill. megbeszélni is meglehet, de azt írtad, hogy arra nem kapható.
2013. ápr. 17. 07:44
 4/9 anonim ***** válasza:

hát ez így 20 körül már tényleg kissé éretlen helyzet. azért enm ártana különbséget tenni a bunkó haverok meg az igazi barátok közt, de enm csodálkozok, az emberek manapság már midenn fűszálba szerelmesek lezsnek, csak ne legyenek egyedül. próbálj több időt eltölteni egyedül és megbékélni magaddal, meg leginkább művelődni, és enm ponyvaregényekből meg romantikus sorozatokból.

ha szerencsés vagy akkor még 4-5 év múlva ember lesz belőled, ha enm ,akkor ugyaniylken gyerekes és naiv maradsz. ezt tényleg csak jószándékból modnom, addig, amíg nem kezdesz el nyakra főre szülni gyerekeket 1-2 éves kapcsihk után, meg kölcsönadni milliókat szélhámosoknak, meg ehhez hasonlók.

2013. ápr. 17. 16:24
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó, te nagyon félreérted a helyzetet:D nem nézek romantikus sorozatokat, művelődök, sokat olvasok, és egyáltalán nem vagyok híve a könnyű "kapcsiknak", sőt eddig egy barátom volt csak.. inkább a barátnőmre illik a leírás, amit megfogalmaztál..
2013. ápr. 17. 17:24
 6/9 anonim válasza:
Próbáld megnézni hogy esetleg nem te bántottad meg, vagy ha nem, akkor, részben csatlakozom ahhoz aki azt írta, hogy az emberek változnak,és semmi sem tart örökké.
2013. ápr. 17. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:

"utolsó, te nagyon félreérted a helyzetet:D nem nézek romantikus sorozatokat, művelődök, sokat olvasok, és egyáltalán nem vagyok híve a könnyű "kapcsiknak", sőt eddig egy barátom volt csak.. inkább a barátnőmre illik a leírás, amit megfogalmaztál.."

nem mondom, hogy olyan vagy, de a legtöbb ember ilyen, ha meg most szembesülsz vele először, akkor jobb lenne megtanulni még minél hamarabb, hogy aki keresztbetesz neked meg sérteget, az en ma barátnőd. kicsit egyszerű lánynak tűnsz, ami valószínűleg vissza fog még csapni az életben. nem úgy értem, hogy te is süllyedj le olyan sizntekre, hanem lehetne kcisit összetettebb meg élesebb a gondolkodásod. járj el közösségekbe, meg kultúrvitaestekre, fejleszti a gondolkodásod meg az emberismereted, ha már a könyvek nem működtek.

2013. ápr. 17. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:

"

Próbáld megnézni hogy esetleg nem te bántottad meg, vagy ha nem, akkor, részben csatlakozom ahhoz aki azt írta, hogy az emberek változnak,és semmi sem tart örökké.

"

az egy dolog hogy változnak, de aki kommunikálni sem tud, azt messzire el kell kerülni. ez tipkus női hiba, amikor csúnyá nnézek rád, véletlenül a fejedre ejtem a féltéglát , és enked kikéne tlaálni, hogy tegnap nem dicsérted meg az új frizurám...

2013. ápr. 17. 22:24
 9/9 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer egy ilyen barátnőm, még általánosban. Egy padban ültünk szinte minden órán, elvette a kihúzóimat, óra közepén elvette a tollam és azzal írt tovább, lelökte a füzetemet a padról. Egy idő után meguntam, hogy irányítani akar és sokszor beszólogat. Rájöttem, hogy ez így a pár jó pillanattal együtt sem nevezhető igazi barátságnak, ezért "dobtam", mert már többször is nagyon megbántott. Utána pár hétig egy kicsit egyedül éreztem magam, de elkezdtem a többi lánnyal barátkozni és minden megoldódott.
2013. ápr. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!