A legjobb barátnőm az agyamra megy, folyton beszòlogat a kinézetemre, stílusomra meg még a humorérzékemre is, mit tegyek? 20/ L
hát ez így 20 körül már tényleg kissé éretlen helyzet. azért enm ártana különbséget tenni a bunkó haverok meg az igazi barátok közt, de enm csodálkozok, az emberek manapság már midenn fűszálba szerelmesek lezsnek, csak ne legyenek egyedül. próbálj több időt eltölteni egyedül és megbékélni magaddal, meg leginkább művelődni, és enm ponyvaregényekből meg romantikus sorozatokból.
ha szerencsés vagy akkor még 4-5 év múlva ember lesz belőled, ha enm ,akkor ugyaniylken gyerekes és naiv maradsz. ezt tényleg csak jószándékból modnom, addig, amíg nem kezdesz el nyakra főre szülni gyerekeket 1-2 éves kapcsihk után, meg kölcsönadni milliókat szélhámosoknak, meg ehhez hasonlók.
"utolsó, te nagyon félreérted a helyzetet:D nem nézek romantikus sorozatokat, művelődök, sokat olvasok, és egyáltalán nem vagyok híve a könnyű "kapcsiknak", sőt eddig egy barátom volt csak.. inkább a barátnőmre illik a leírás, amit megfogalmaztál.."
nem mondom, hogy olyan vagy, de a legtöbb ember ilyen, ha meg most szembesülsz vele először, akkor jobb lenne megtanulni még minél hamarabb, hogy aki keresztbetesz neked meg sérteget, az en ma barátnőd. kicsit egyszerű lánynak tűnsz, ami valószínűleg vissza fog még csapni az életben. nem úgy értem, hogy te is süllyedj le olyan sizntekre, hanem lehetne kcisit összetettebb meg élesebb a gondolkodásod. járj el közösségekbe, meg kultúrvitaestekre, fejleszti a gondolkodásod meg az emberismereted, ha már a könyvek nem működtek.
"
Próbáld megnézni hogy esetleg nem te bántottad meg, vagy ha nem, akkor, részben csatlakozom ahhoz aki azt írta, hogy az emberek változnak,és semmi sem tart örökké.
"
az egy dolog hogy változnak, de aki kommunikálni sem tud, azt messzire el kell kerülni. ez tipkus női hiba, amikor csúnyá nnézek rád, véletlenül a fejedre ejtem a féltéglát , és enked kikéne tlaálni, hogy tegnap nem dicsérted meg az új frizurám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!