Beengeditek a macskát az ágyba?
A macskának, ellentétben a kutyával nincs szaga. Egyáltalán nincs.
3 dolog tud büdös lenni, de azt orvosloni lehet:
Szája- erre egy kis orálhigénia, fogmosás, és nincs szájszag
Bűzmirigye- ki kell nyomni/nyomatni dokival, és meg van oldva
Végterméke- rendszeres alomtisztítással és szellőztetéssel, esetleg egy zárt toalett beszerzésével ez is orvosolható
Amúgy magának a macskának nincs szaga. Nekem mindaz 5 benti cica, így nem fognak piszkot behozni, mert ki sem mehetnek. A szőrük nem hullik, hála a 2 havi fürdésnek, és a furminátor fésűmnek, ami nagyban megkönnyíti a napjaim.
Nos igen, néha én is arra kelek éjszaka, hogy a macska a számban alszik, és kb 2 kiló macskaszőrt tüdőztem eddig le, de hát na....ez ezzel jár. De nem tudnám elképzelni az ágyam a bio ágymelegítőim nélkül.
Én szeretem, ha velem alszik, de mostanában nem akar.Pedig nagyon jó a dorombolására elaludni.
Most az egyik konyhaszék a kedvence.
Időszakos kedvenc helyei vannak.
Cica egy csöppet se büdös (ellentétben a kutyával), ugyanis rejtőzködő állat, eltünteti a kakát, lenyalogatja magáról az árulkodó szagokat.
Szőr az van, furminátor rengeteget segít, s a vizes gumikesztyű is nagyon hatásos.
Jobb, mint a ragacsos henger.
Utolsó, képzeld, szeretjük a cicáinkat.
S képzeld, a macska tiszta állat.
Benti vagy kinti-benti cicáról van szó?
Ha kimehet akkor nem szívesen engedném fel az ágyra, minden szart összeszedhet, még akkor is ha rendesen van oltva.
Ha csak benti akkor felengedem. Az elején picit féltem- mert a fejem mellett fekszik- hogy kimarja a szemem, de az 5 év alatt csak 1 incidens volt, mikor annyit forgolódtam álmomban, hogy ráfeküdtem. De akkor is csak elkezdett nyávogni, felkeltem elfutott, kicsit megsimogattam meg bocsánatot kértem majd mentünk vissza aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!