Csak nekem ennyire fura a cicám? (7 éves kandúr)
Decemberben ivartalaníttattam ki,nem bírtam már a szagát és most nem is lehet érezni a macskaszagot,viszont előjöttek bizonyos furcsaságai...
1.WC-be pisil,a wc ajtót ki tudja nyitni a mancsával,gyakran szaglászik ott és amikor nem hajtom le a wc tetejét akkor NÉHA belepisil...tegnap is erre lettem figyelmes és farkasszemet néztünk,hogy mégis mi a frászt csinál de csak nyugodtan végezte tovább a dolgát....
2.Ha kimegy az erkélyre akkor mekeg,hülyén nyávog,nem értem miért hiszen senki se bántja semmi sincs az erkélyen csak pár virág és nagyon dörgölődzik olyankor a meleg korlátnak...
3.Ezt is az ivartalanítása után vettem észre,hogy mindenkit bánt aki simogatja hosszabb ideig,engem viszont nem,eltűr mindent tőlem és amikor már nagyon felidegesítem akkor se harap meg hanem bekapja pl.: az ujjamat a szájába és így remegve "rágcsálja" ami nagyon vicces és csikiz is.. :D
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!