Mi legyen a neve a seal colorpoint mintázatú ragdoll kandúromnak?
Én a Józsira vagy a Sanyira szavazok, esetleg Mihály.
BTW: minek drága macska annak, aki még nevet sem tud neki adni önállóan?
Szerinted az határozza meg, hogy valaki mennyire ért a macskákhoz, hogy tud e neki nevet adni, amint megkapta?
Elárulnám neked, hogy eddig összesen 17 cicát fogadtam be ideiglenesen, ivartalaníttattam, oltattam, féregtelenítettem saját zsebből, neveztem el, szoktattam kézhez és kerestem neki gazdit.
Macska: Drága kicsi gazdám, miért neveztél el éppen ...-nek?
Gazdi: Hát tudod, képtelen voltam kitalálni egy rendes nevet, és aztán megkérdeztem a trollokat a gyakorin, hogyan nevezzelek el.
Macska: Miau.
Nyilván nem a cicának kell, hogy tetsszen a név, hanem nekem. Én fogom használni 15 évig, és valami olyat szeretnék, ami túl mutat a Cirmin és a Nyafin. A jó ötletekből már kifogytam, mert ahogy már említettem, rengeteg cicus fordult meg nálam.
Persze hívhatnám akár Tehénlepénynek is, úgy sem tudja, hogy mit jelent, de én igen...
Köszönöm kedves utolsó!
Nincs törzskönyve, egy szaporító telepről mentettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!