Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi legyen a neve a seal...

Mi legyen a neve a seal colorpoint mintázatú ragdoll kandúromnak?

Figyelt kérdés

2016. jún. 29. 14:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
26%
Cirmi
2016. jún. 29. 14:30
 2/22 anonim ***** válasza:
49%
Igen, a Cirmi egy különleges választás egy különleges cicónak. De legyen egyszerűbb neve, mondjuk Adolfka. De mégse, nekem nem tetszik, elnézést. Legyen Brumi... esetleg Bodri. Hát nem érdekesebb így, mint pl Adolfka? Bár semmi bajom az Adolfka névvel sem, csak szimplán nem tetszik nekem. Na jó, maradjon Cirmi, ezen már ne múljék... Különleges macskának különleges probléma.
2016. jún. 29. 14:41
 3/22 anonim ***** válasza:
53%
Seal 😊 Hátha jó hangja lesz! 😹
2016. jún. 29. 15:10
 4/22 anonim ***** válasza:
46%

Én a Józsira vagy a Sanyira szavazok, esetleg Mihály.

BTW: minek drága macska annak, aki még nevet sem tud neki adni önállóan?

2016. jún. 29. 15:11
 5/22 A kérdező kommentje:

Szerinted az határozza meg, hogy valaki mennyire ért a macskákhoz, hogy tud e neki nevet adni, amint megkapta?

Elárulnám neked, hogy eddig összesen 17 cicát fogadtam be ideiglenesen, ivartalaníttattam, oltattam, féregtelenítettem saját zsebből, neveztem el, szoktattam kézhez és kerestem neki gazdit.

2016. jún. 29. 15:19
 6/22 anonim ***** válasza:
29%

Macska: Drága kicsi gazdám, miért neveztél el éppen ...-nek?

Gazdi: Hát tudod, képtelen voltam kitalálni egy rendes nevet, és aztán megkérdeztem a trollokat a gyakorin, hogyan nevezzelek el.

Macska: Miau.

2016. jún. 29. 15:20
 7/22 A kérdező kommentje:

Nyilván nem a cicának kell, hogy tetsszen a név, hanem nekem. Én fogom használni 15 évig, és valami olyat szeretnék, ami túl mutat a Cirmin és a Nyafin. A jó ötletekből már kifogytam, mert ahogy már említettem, rengeteg cicus fordult meg nálam.

Persze hívhatnám akár Tehénlepénynek is, úgy sem tudja, hogy mit jelent, de én igen...

2016. jún. 29. 15:27
 8/22 anonim ***** válasza:
41%
Nekem is tetszik a Seal! Ötletes egy énekesről elnevezni, ha pont olyan mintázatú a macsek!Egyébként semmi rossz nincs abban ha a kèrdező feltesz egy ilyen kèrdést,az pedig hogy drága macska egyáltalán nem befolyásolja a kérdést, feltehette volna egy házimacskával kapcsolatban is. Még arra gondoltam, ha tetszik a törzskönyvi neve az is maradhat. Jó cicázást!
2016. jún. 29. 15:33
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó!

Nincs törzskönyve, egy szaporító telepről mentettük.

2016. jún. 29. 15:35
 10/22 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó vagyok.Ebben az esetben le a kalappal előtted, hogy ennyire elkötelezett vagy. Mit szólnál a Lucky Luke-hoz? Vagy ha Trónok harca rajongó vagy, lehetne Havas Jon(mivel neki se tudjuk biztosan kik a szülei.)
2016. jún. 29. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!