Mi legyen a neve a seal colorpoint mintázatú ragdoll kandúromnak?
A Lucky Luke aranyos :D
Igen, Trónok Harca rajongó vagyok, de van egy fehér cicám akit Lord Snow-nak hívnak, kicsit sok lenne már a Havas a családban :D De az ötlet jó, köszönöm :)
Borisz?
AZ enyémet így hívják,de úgy is viselkedik mint egy kis maffiozó.:)
Trónok harcás név: Mormont? (Morminak lehet becézni) Ha már Lord Snow van :) Vagy Sir Jaime, hogy Stark-Lannister egyformán legyen a háznál.
Jól becézhető kandúr hívónevek még: Ficsúr, Macsó, Fitz, Arys, Cibere, Móric, Lazzy a laza (ha már ragdoll)...
Annyiból megértem a kérdezőt, h kritikával illeti a beszólásokat, de hogy emellett az ötleteinket nem értékeli, azt viszont nem értem... Adtunk többen is többféle név ötletet. Az Adolfka miért nem jó? Nem mondom, hogy jó, de azt se, hogy nem jó. Adtam egy ötletet, de ezek szerint feleslegesen. Ahogy a többiek is. Pedig tehát lehet válogatni.
Mármint a kérdező hozzáállásából nézve feleslegesen adtunk ötleteket, ezek szerint.
De akkor mire fel a kérdésed kiírása? Ezt viszont már nem értem. Ha tényleg ötleteket vártál, látod - adtunk néhányan.
Pontosabban szólva egyesek ötletét szóra se méltatta, másokét meg igen. Mi is nehezményeznénk, h diszkriminatív a segítő válaszadásokra nézve a kérdező. Pedig az Adolfka is szép név. Sugárzik belőle a jóság - persze ez relatív. De mégis egy ötlet, a sok közül. Persze ha a cicád nem annyira jóságos, vagy ha te ne mtartod jóságos névnek az Adolfkát, megértelek, de mindenesetre odavethettél volna egy "Nem tetszik az Adolfka név" mondatot, vagy valamit.
Nem sértődtem meg, csak nem értem, h míg a beszólásokra reagálsz, addig a segítő válaszokkal szemben diszkriminatív vagy. Nem nagyon vagy az, de hát mégis... Sok kicsi sokra megy. Minek ír az ember, ha felesleges? Csak furcsállom. Ennyi. Ez egy enyhébb eset, szóval nem érdekes igazán számomra. Azonban sok kicsi sokra megy.
Az értelmes hozzászólások nagy részére reagáltam, nekik köszönöm. Azokra a válaszokra, amikre eddig nem volt idő reagálni: Borisz és Scotty cicánk már van, a többieknek is köszönöm a hasznos ötleteket.
Az Adolfkát viszont nem tudtam komolyan venni, hiszen civilizált ember nem nevezi el a kedvencét egy utolsó gerinctelen náci diktátor után. Ezen okból nem is válaszoltam rá, és a továbbiakban nem is szeretnék hozzáfűzni semmit.
Ha emiatt diszkriminálva érzed magad, az a te bajod. Feltettem egy kérdést, kaptam rá válaszokat. Nem hiszem, hogy kötelességem lenne egyesével mindenkinek válaszolnom, pláne ha nyilvánvalóan komolytalan a hozzászólásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!