Hogy hívják a cicátokat?
Figyelt kérdés
Nemsokára kapok egy kiscicát (ragdollt) de még nem igazán tudom, hogy mi legyen a neve. Ötletek?2016. márc. 5. 12:52
1/17 anonim válasza:
Az egyiket Bandi, a masikat Irenke:D Baratom Bandit Banderásznak hivja..
3/17 anonim válasza:
Az egyik Tapmancs,a másik Áfonya,a harmadik Iromba,de szerintem egy olyan nevet adj neki,ami őrá illik!
4/17 anonim válasza:
Liza, Picúr, Maszatka (ő kölyökkorában rettenetesen disznó módon evett, mindig maszatos volt a feje búbja is) A régi cicáim: Nyüzsi, Kisasszony, Karmi, Pötyi, Mocorgó, Brandon, Jucó, Macskusz Gigantikusz, (nem vicc, az öcsém keresztelte el) Nemtom, Sonja, Erik, (az utóbbi kettő vörös volt) Luca, Kölyök, Hófehérke, Maja...
5/17 anonim válasza:
Volt osztálytársam macskája Defibrillátor volt; olyan erővel rugaszkodott el az öledből, mintha megcsapott volna az áram. :) Kölyökként is marha erős macsek volt, nem lehetett bírni vele.
6/17 anonim válasza:
Saját, régebbi macskáim sorban: Franciska (Franyót akartam, de mivel lány lett, így áttértem a Franciska, Ciska névre), Gerzson, Szidónia (Szidi) és Szilveszter (Szili). Az ideiglenesen gondozott macskáim Bence, Patrik és Cicka (Cickát mostanában Rozinak, Rozálnak, vagy Zálinak szólítom, magam se tudom, miért)
7/17 anonim válasza:
Lehetnek
-virág nevek (orchidea, rózsa stb.)
-film/mese szereplők nevei (Leila, Ariel, Elza stb.)
-kitalált név
-vagy akár a cicusodra jellemző tulajdonságok
Az én macskám neve Muc-muc de Mucinak nevezem! :D
8/17 anonim válasza:
Amik eddig voltak/vannak: Mirmúr, Csillag, Batman, Cicus, Folti, Junior (Cicus Junior teljes nevét, a feltételezett apja után :D), Bajusz, Puding, Tigris, Krampusz.
10/17 anonim válasza:
Három cicám van: Hugo (franciásan ejtve Victor Hugo után), Gred és Forge (a Weasley ikrek után. Ők amúgy tesvérek, és vörösek, szóval innen az ötlet.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!