Két kandúr összefér majd?
mindenképp ivartalanítani kell mindkettőt. akkor meglesznek.
nekem kisebb koromban volt két ivaros kandúrom . sokat verekedtek és űzték egymást. akkor még nem volt saját keresetem,hogy ivartalanítsam őket:(
úgyhogy mindenképp ivartalanítsd és akkor meglesznek. bár szerintem előbb ivartalanítsd a 1,5 évest és utána hozd a kisebbet. és ha lehet akkor őt is majd. a 1,5 éves már ivarérett, elképzelhető,hogy bántani fogja a kiscicát.
Az ivartalanítás után kell egy hónap, hogy a nagy cicából kiürüljön a tesztoszteron és nyugodtabbá váljon. De még utána is úgy érezheti, hogy betolakodnak a területére, szóval az összeszoktatás rázós lehet! Én lány cicát hoztam az ivartalanított kandúr mellé, de így is időbe telt, mire megszokták egymást.
Aranyszabály: ha megjön az új cica, a régivel kell többet foglalkozni. Hogy ne érezze úgy, hogy mellőzik, ne legyen féltékeny. Akkor elfogadja majd a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!