Mikortól lehet megállapítani egy macska nemét biztosan?
Figyelt kérdés
Ideszokott hozzánk egy kiscica,úgy 1-2 hónapos lehet.
Próbáltam megfigyelni,hogy kisfiú e vagy kislány,de nem láttam golyókat.
Ilyen korban már ezt meglehet állapítani?
2016. jún. 15. 10:47
1/7 anonim válasza:
Kiscica kortól is meg lehet állapítani így:
Macskák nemének megállapítása:
Hím
A végbélnyílás közvetlenül a faroktő alatt helyezkedik el (ez a nőstényre is igaz);
a heréket tartalmazó herezacskó található alatta. A pénisz a herezacskó alsó részében van.
Nőstény
A hüvely függőleges nyílása csaknem közvetlenül a végbélnyílás alatt helyezkedik el;
első ránézésre úgy tűnik, mintha összekapcsolódna a kettő.
2/7 anonim válasza:
Akkor vagy mind 2 lány, vagy pedig várj még, és idővel megtudod :D Nekünk is van 2 kiscicánk, mind 2 lány, ők is 2 hónaposak.
3/7 anonim válasza:
meg lehet állapítani. ha más nem,akkor keress róla képet.biztosan van fent a neten.
4/7 Platypus válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam megnézni csak messziről,ölbe nem tudom venni,mert annyira félős....
2016. jún. 15. 11:19
6/7 anonim válasza:
akkor előszőr barátkozz össze vele szelídítsd meg csalogats magadhoz :)
7/7 A kérdező kommentje:
Pár napja van nálunk,akkor még nagyon idegenkedett az emberektől,most már kezdi megtanulni,hogy mem kell félni,úgy már elmászkál mellettem,de testközelbe még nem enged.
2016. jún. 15. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!