Hogyan lehet megállapítani egy macskáról azt, ha vemhes? Ránézésre? Hol kezd "gömbölyödni"?
A hasa kezd el gömbölyödni, valamint nem engedi már magára a kandúrt!
Kívánt vemhesség? Még ilyenkor is lehet ivartalanítani!!!
Köszönöm a válaszokat!
2. hozzászólónak: nem amiatt kérdeztem, csak kíváncsi vagyok. Nézegettem anatómiai képeket is, de eddig nem találtam olyan ábrát, amely megmutatná, még keresgélek.
:-)
És meg tudtad állapítani, hogy hízott vagy vemhes? Van valami különbség látványban a két állapot között?
Szia, nem én pontoztalak le, én zöldet adtam... Tudom, nem nekem szólt, amit írtál, hanem a pontozónak, csak akartam, hogy tudd, nem én voltam az az elvetemült. ;-) Amúgy én nem is nagyon szoktam piros kezet adni, akkor sem, ha valaki nem annyira kompetens egy témában, sőt, gyakran mindenkinek zöldet adok, azért, mert örülök, hogy egyáltalán válaszol valaki a kérdésemre és próbál segíteni.
Persze, vannak olyan hozzászólók - más kérdéseimnél - akik beszólnak, de bunkón ám, őket nem hagyom piros kéz nélkül! Sokszor ilyen egyszerű kérdéseim vannak, mint ez is és látom ám, hogy lepontozzák egymást a válaszolók, pedig mindenki a saját tudásának megfelelően igyekszik válaszolni.
Na mindegy, ez pszichológiai kérdés, meg van a magyarázata, hogy az emberek ezt miért csinálják, ne vedd magadra! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!