Mennyi időnként etessem a kiscicáimat? Lesz e valami hátránya annak hogy az anyuka nincs meg? Van 4 kiscicám 3 hetesek. Az anyjuk eltűnt,2 napja nincs meg. Cumisüvegből etetem őket tejjel.
Szia!
En eleg sok kisallatot cicat is felneveltem cumival. 3 hetesen mar ki van nyilva a szemuk, de ne tehentejjel etesd oket hanem vagy kecsketejjel de jobb lenne ha az allatorvostol vennel tapszert amit felhigitva direkt nekik keszitenek ahol arva marad a kiscica. ha ez nem elerheto akkor Wiskas tejet itass veluk ne tehentejet. 1 het mulva mar el lehet kezdeni megkostoltatni veluk egy keves kiscicanak valo konzervet, nem tul sokat egyszerre. a fontos hogy ne legyenek tuletetve mert a hasmenes konnyen elviszi oket. en 3-4 alkalommal etettem a kiscicat a legutolso etetes olyan 10 orakor volt este es akkor kibirta reggel 7 ig. ha ejjel sir vagy nagyon ehes akkor muszaj megetetni ejszaka is meg egy vagy 2 hetig.
Legyenek vedett helyen es ne tudjanak elmaszkalni egyenlore. Hova lett a mama?
Még véletlenül se tehéntejjel etesd őket! Legjobb a macskatápszer, ennek híján maximum kecsketej.
Kb. 3 óránként kell etetni őket most (még éjjel is).
Másrészt, úgy kellene cicákat tartani, hogy ivartalanítva van, akkor nem fial, és kevésbé csavarog el, nem tűnik el. Illetve forgalmas környéken legjobb, ha csak lakásban, vagy nagyrészt lakásban él a cica.
Ivarosan kint tartani valóban nincs semmi értelme. Mondd meg anyukádnak, hogy minimum ivartalanítsa a macskáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!