Akkor is le fog szokni a babám a ciciről, ha időnként
adok neki cumisüvegből pótlást? / lefejt tejet /
Van aki leszokik, van aki nem. Ezb egyéni, én nem kockáztattam. Mi az, hogy nem szopizik eleget??? Ez olyan hülyeség. Kislányom 4 hónapos, gőzöm sincs mennyit eszik, mert sosem mérem. Pisi, kaki rendben, kiegyensúlyozott, akkor baj nem lehet.
2008. jún. 15. 17:09
2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hülyeség, én teljesen beleestem ebbe a mély gödörbe. Mindent mérek, számolok..Sajnos. Mostmár nem is tudom, hogy le tudok-e róla szokni.Jó lenne.
Muszáj, mert ez egyenes út a tápszerhet és ezáltal a tej csökkenéséhez. Én is parás vagyok, csak én másban:) Drukkolok!!! Dobd ki a mérleget, nem kell pótolni üvegből!!
2008. jún. 15. 17:36
szerintem ha így csinálod mindenkeépp ruházz be egy tommee tippee cumisüvegre, mert annak olyan a cumija mint a cici..szelep is van rajta, hogy nehogy levegőt nyeljen . Brendonban meg tudod venni, meg egyéb boltokban ml-től függően 1200-2000ft közt van. Figyelj, mert 0-3 hónapos cumit adnak hozzá, ha nem ilyen kell, külön kell megvenni. De ha lehet mégis próbáld csak cicin.
2008. jún. 15. 18:04
én is ilyen cumisüveget használok, és még mindig cicizünk is pedig már egy hónapja mellépótolok
2008. jún. 15. 18:10
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a tanácsot, mindenképpen kipróbálom.
Most aventes cumisüveget használok, az nem jó?
Aventnek is van ilyen cici formájú,nehéz szívású cumija..
Amúgy szerintem ne méregesd,h mennyit evett,mert csak bele fogsz bolondulni.Hidd el,hogy pont annyit szopizik,amiennyi kell.Ha nem elég neki az egyik cicid,akkor miért nem adod oda a másikat.A kh-ban nekem is méregették minden szopi után a gyereket,és volt,h csak 10 grammot evett volt,h 90et.Jobb,ha nem válsz mérlegfüggővé.
2008. jún. 15. 18:22
Igaza van az elöttem szólónak,nem szabad mérni a babát én még mértem teljesen rosszul voltam,ha kevesebbet evett,de azt tanácsolták napi átlagot kell nézni nem egyszeri evést 1hét után rádöbbentem tényleg tudja a kisfiam mennyi kell neki.
2008. jún. 16. 11:54
én aventes babycumisüveget használok és nem szokott le a ciciről
2008. jún. 16. 17:15
Nekem van mind a kettő,de össze sem lehet hasonlítani a Tommee Tippee vel.Az a baba szája melegétől is lágyabb lesz-mármint a szilikon és tényleg élvezetes lehet ,mert jobban szereti.A forma is másabb ,nem beszélve arról,hogy nincs isolyan drága.
LEgalább is mi a Brendonba vettük és ott néztük az aventes árát és drágább volt.Sztem próbáld ki,én mondjuk a sterilizálóját is használom ,az is nagyon jó.Ezt a márkát csak ajánlani tudom mindenben:)
2008. jún. 16. 17:30
Kapcsolódó kérdések: