Mi a véleményetek az alábbi száraz tápról? https://www.mall.hu/szaraz-macskaeledel/optima-nova-cat-adul t-macskaeledel-nyulhus-gabonamentes-2-kg
Szívesen!
Én Royal Canint, illetve Eukanuba-t ajánlanám még. Kevesebb a hús aránya, viszont több a zöldség és vitamintartalma. A cicámnak Royal Canint vettem egy éves koráig, illetve ha valami baja van akkor is azt kap, amíg rendbe jön. Árban kb ugyanennyi. (2000-2500/kg)
Szerintem a legjobb a nyers hús.
De ha a tápok közül kéne választanom :
Porta 21, Applaws, Purizon.
De szerintem az Optima Nova se rossz táp. Magas a hústartalma, ára se csillagászati.
Az Optima Nova-t gabonamentesnek nem mondanám.
Az egyik ilyen márkájú cicatáp összetevői :
"Friss csirke (40%), szárított szárnyashús (30%), rizs (12%), kukorica, csirkeolaj, csirkemáj-hidrolizátum (5%), kukoricaglutén, rizsfehérje, cukorrépapüré, cellulóz, élesztő, halolaj, nátrium-klorid, burgonyafehérje, nátrium-polifoszfát, inulin (frukto-oligo-szacharidok, 0,1%), mannán-oligo-szacharidok (0,1%), kálium-klorid."
A zooplus.hu-ról másoltam be.
És az összes többinél is ott van a rizs, meg a kukorica, a kitten, a mature, és a többi adult változatnál is.
De azért fura egy kicsit, hogy csak a zoopluson láttam eddig feltüntetve a gabonatartalmát ennek a tápnak...
Ja, bocsánat, nem szóltam. :D
Most néztem meg a nyulasnak az összetevőit, ebben csak krumpli van, nincs benne, se rizs, se kukorica.
Szerintem jó táp. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!