Macdln kérdése:
Mall.hu -ról rendeltetek már cicakaját?
Figyelt kérdés
Péntek reggel rendeltem a mall.hu -ról 6500 ft értékben cicakaját. (2 kg Ontario száraz eledel, 12 db. 40 dkg-os konzerv kiscicáknak, szintén Ontario)
Emailben ma reggel megírták, hogy átadták a csomagomat a futárszolgálatnak ( ). Pár óra múlva jött egy email a futárszolgálattól, hogy 18.40 és 19.40 között ma este kézbesítik. Már fél tíz, de még nem érkezett meg, gondolom ma már nem is fog. Ti meg vagytok elégedve az áruházzal, az áraikkal, a minőséggel és a kínálatukkal ? Itt nem csak cicakajára gondolok, hanem általánosságban.
Be szokták tartani azt az időintervallumot, amit meg szoktak adni ?
2015. aug. 25. 21:29
1/3 anonim válasza:
Nekem időben megjött a ventilátor, amit rendeltem tőlük, viszont vissza is küldtem, mert nem is volt új, ki volt már bontva a doboz és hiányzott belőle több alkatrész! A mall.hu-t emiatt nem ajánlom!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ! Nem érkezett meg, amit rendeltem. Többet nem is fogok rendelni innen.
2015. aug. 26. 06:18
3/3 Vicuska87 válasza:
rendelj a zooplusról, meghívóért keress privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!