Találtam egy kóbor kb 2 hónapos kiscicát Elég sovány és megvan puffadva a hasa, de adtam neki féreghajtót és junior cicakaját. Lehet valami baja? Odaengedhetem a többi állatomhoz?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 14:55
1/8 anonim válasza:
Persze hogy odaengedheted. Csak a halakhoz ne.
2/8 tekike99 válasza:
Vidd el először állatorvoshoz. Remélhetőleg nincs semmi baja, de egyáltalán nem kizárt egy kóbor cicánál. Én egy pár napig biztos nem engedném a többi állatomhoz.
4/8 anonim válasza:
Szép tőled hogy segítesz. Első pár napban az ekkora cicát, a saját érdekében kell karanténozni. A te cicádtól elkaphat valamit. Ezeknek a piciknek még épp hogy kialakulóban van az immunrendszerük, ezért nagyon óvatosnak kell lenni.
Ha meg tudod oldani, akkor oltasd is be! Sok alapítvány átvállal ilyen költségeket, de ha keresel neki gazdit, akkor szerintem nyugodtan elkérheted az orvosi költséget. Én is kifizettem a cicám oltását, az ideiglenes befogadónak.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! :D Holnap amint megjövök a suliból elviszem az állatorvoshoz és nem engedem a többiek közelébe. Amúgy a cica fekete-fehér és Pilisvörösváron a vasútállomáson láttam meg. Nem bírtam kiverni a fejemből, ezért visszamentem érte és úgy voltam vele egy macska mellé elfér még egy. Csak az zavar a dologban, hogy szerintem a testvérét láthattam meg hazafelé menet és nem őt, mert az kicsit nagyobbnak tűnt. Most meg félek, hogy a testvérei kint maradtak. :( Remélem, hogy tévedek! Amúgy elneveztem a cicát Bercinek és nagyon aranyos állandóan követ és dorombol és kicsit se fél ahhoz képest, hogy új helyre került. Szóval imádom! Tényleg köszönöm mindenkinek! :D
2011. nov. 28. 18:00
7/8 anonim válasza:
Nagyon szép dolog amit tettél, mindent szuperül csináltál.
8/8 anonim válasza:
Jó hogy vannak ilyen emberek mint te :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!