Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicának adhatok BIO tejet?

Cicának adhatok BIO tejet?

Figyelt kérdés
A tesóim kaptak az oviban egy csomó HIPP BIO tejet! A családban senkinek nem ízlik de nem akarjuk kidobni! A cicának odaadhatom?
2010. ápr. 8. 14:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekünk eddig kb 30macskánk volt életemben, de még soha nem volt egy sem aki nem szerette a tejet, és szerintem egyiknek sincs tőle smemi baja.:D
2010. ápr. 9. 23:40
 12/12 anonim ***** válasza:
kicsit nem vagy tisztába a laktóz fogalmával! a laktóz a tejcukor! azt ne kérdezd hogy mi köze a cukorhoz mert én sem tudom de a lényeg az hogy a tejben van. legyen bármilyen állat van a tejében laktóz. na de a cicáknál csak éppen egy olyan csöpp van hogy az szinte semmi a tehéntejben viszont sok laktóz van (több mint az emberében) és vannak laktózérzékenyek (ember) akik nem tudják lebontani ezt a bizonyos laktóz nevű cuccot. na a macskáknál is nem poénból van a tejükbe kevés laktóz. azért kevés a macskatejbe a laktóz mert nagy mennyiségben nem biztos hogy lebontja a gyomra. ez persze nem minden macskánál igaz. ez a dolog szerintem attól függ hogy hogyan "eddzük" a macska gyomrát. a BIO tej pedig: állítólag nem felöntött 1000°C-kal forralt pasztörizált trutyi hanem megfejték a tehenet oszt jóccakát (persze gondolom raknak bele tartósítót meg ilyeneket) az meg hogy HIPP BIO tej... megfejtek egy anyát?:P mert a HIPP az kisgyerek márka :P na de ez csak úgy mellékes:P
2010. ápr. 10. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!