Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám unja a tasakos eledele...

A cicám unja a tasakos eledeleket, milyen házi ételeket adhatok neki? Van, aki külön főz a cicának?

Figyelt kérdés
Továbbá kérdésem lenne, hogy milyen ételek vannak tiltó listán? Felnőtt, ivartalanított kandúrom van, naponta egyszer adok neki egy tasakos ételt amit meglangyosítok + száraz mindig van előtte. Nagyon válogatós, még arra is figyelni kell, hogy egymást követő nap ne ugyanazt kapja. Mostanában nem eszi meg a tasakos kaját és tőlem kunyerál, a főtt/sült krumplit, zöldborsót, kukoricát imádja.
2010. máj. 6. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Marhavese nyersen, jól megmosva, ezeket a fehér részeket kivágva, apróra felkockázva. Az én mirnyákjaim imádják!
2010. máj. 6. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
táp
2010. máj. 6. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki tojást főve,sütve,nyersen csak a sárgáját.Májat akár nyersen is.Tésztát,krumplit megeheti csak ne legyen túl fűszeres és ha van rajta hagyma azt le kell róla szedegetni,mert a hagyma mérgezőnek számít nekik.Ezen kívül nem tudok mást ami nem tesz jót nekik.Levest,főzeléket is ehet,ha szereti(pl.:borsó,krumpli).Rizs is mehet(az még tápanyagdús is,pl.:rizseshús).Sárgarépát,borsót,kukoricát ehet.Az enyémek is elég válogatósak és egy ideje az jött be,hogy egy marék szárazat összekeverek egy alutasakossal,vagy szétpaszírozott kenőmájassal(nem túl fűszeressel),kétféle szárazat és többféle tasakosat kombinálok és így elég változatos nekik.Ja és az enyémek imádják még a natúr kinyomós sajtot és az olajos halat is.Remélem segítettem.
2010. máj. 6. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Csirkenyesedék, pulykamáj, sertésmáj enyhén hőkezelve (egyszer forrjon!)

Ezenkívül konzerv+táp,kiegészítők: rízs, kenyér, főzelék.

Vannak nekem is finnyás cicáim, de a konzervet és a főtt húst mindegyik megeszi.

2010. máj. 7. 10:24
 5/5 anonim válasza:
Mikor nekem volt cicám ugyanazt ette, mint én. Ha főztem belőle, neki is adtam. Ha egy állatot szeretek, biztos nem adnék neki tasakos ételeket.
2010. aug. 25. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!