Miért nem isszák meg a macskáim a magyar tejet? Pár napja a megszokott szlovák tej helyett hasonló minőségű magyar tejet árulnak a kedvenc boltomban, ez pedig a macskáknak nem kell.
Más íze van, ami neked fel sem tűnik, de ők érzik.
Amúgy nem is kell tejet adni a macskáknak.
Üdv!
Nos nekem kutyusommal volt ilyesmi probléma. Egy időbe eredeti szüretlen igazi házi tejet adtunk neki, imádta, utána pedig bolti dobozosat, mindegy milyen fajtát kapott a boltiból, kihányta..Sajnos ezt neked kell kisilabizálni, melyik jó nekik..Remélem segítettem! :)
lehet kapni laktózmentes tejet is.. az én cicáim is imádják a tejet. az egyiknek hiába adok mást, addig nem nyugszik és nyávog a tálja előtt, amíg nem kap egy kis tejecskét is. nincs ezzel baj, de tényleg sok cica hasmenést kap tőle, úgyhogy érdemes laktózmentest adni. nem sokkal drágább mint a sima tej:)
amúgy hogy miért nem fogadják el a cicák az új tejet, azt nem tudom.talán mert kényesek tudnak lenni az ilyesmi, megérzik a változást. az én cicáim pl mióta egy minőségibb tápot vettem nekik, azóta az olcsóbb tápokra rá sem néznek.vagy esznek 1-2 szemet belőle. ha összekevertem a minőségivel a másikat,kiválogattak a minőségit:D úgyhogy ki ínyencek tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!