Zenészlány kérdése:
Keverék Maine Coon cicát, ami szép lehet elhozni a Noé macskamentő csoporttól?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 04:12
1/8 anonim válasza:
Ha felhívod őket, biztosan szívesen válaszolnak minden kérdésre, de szerintem a honlapjukon is fent vannak az elvihető cicák.
2/8 A kérdező kommentje:
Két cicát láttam, az egyik már foglalt volt, a másiknak pedig sérült a lába. Nem tudom hogy esetleg kölyök cicát lehet-e náluk kapni.
2016. ápr. 26. 19:46
3/8 anonim válasza:
Kölyökcicát csak elválasztás (2-3 hónapos kor) után és ivartalanítási kötelezettséggel adnak oda. De pont most indult be a babyboom, úgyhogy lesz miből válogatni. Az persze más kérdés, hogy maine coon keveréket találsz-e köztük, de érdemes lenne felhívni őket tényleg.
4/8 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm a segitséget, megirom ha sikerült összehozni! :)
2016. ápr. 30. 06:55
5/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha azt mondanám, hogy ivartalanítás nélkül had vigyem el fogadjunk nem egyeznének bele...
2016. ápr. 30. 07:07
6/8 anonim válasza:
És miért akarod ivartalanítás nélkül hazavinni?
7/8 anonim válasza:
Igen, így van, nem fognak beleegyezni, mert az a cica, akit hazahozol, ő is azért került oda, mert valaki nem ivartalanította a sajátját.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2016. máj. 3. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!