Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Acana táp? Van egy 2 éves...

Acana táp? Van egy 2 éves Brit ivartalanított nőstény cicám. Eddig Royal fajtatápot evett, de én is a legjobbat szeretném a cicámnak, ezért kipróbáltuk az Acanát. Több helyen is olvastam, hogy a Royal függőséget okoz a cicáknál, ezzel nem volt gond.

Figyelt kérdés
Őszintén semmilyen változást nem vettem észre sem külsőleg, sem a végtermékben, sem a viselkedésében a macskámnak, egyetlen kivétellel:szájszaga lett a cicámnak. A gond szerintem a szemcseméret lehet,egyben nyeli le, nem is rágja meg az Acanát. Visszatértünk a royalra, eltűnt a szájszag. Más is tapasztalt ilyet?

2016. ápr. 4. 19:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Onnan rendeltem! :D A zoopluson csak a leírásokat nézem meg mindig. Érdekes egyébként az árkülönbség.
2016. ápr. 8. 12:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Az is fura, hogy a zoopluson az összetevők között szerepel a kukorica, a kedvencek.net-en viszont nem szerepel ez az összetevők között. Nem tudom melyik a valós adat, de elvileg ma érkezik meg, majd megnézem a csomagoláson.
2016. ápr. 8. 12:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel leírom,hogy nagyon bejött az Optimanova Exquisite tápja a cicámnak. Nem olyan nagy a táp mint a Royal fajtatápja, de nagyobb és sokkal vastagabb mint az Acana, megrágja a cicám. Először keverve adtam neki a fajtatáppal,de kitúrta a Royalt, az Optimanova-t eszi csak. :)
2016. ápr. 12. 13:32
 14/14 Vicuska87 ***** válasza:
Nagyon örülök hogy tetszik :)
2016. ápr. 14. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!