Nektek hogy viselte a cicátok az ivartalanítást?
Lehet a kettő nem függ össze, de azért az orvost nem ártana meglátogatni.
Bár én nem ivartalanítanám a macskát... Most beleképzelem magam a helyzetébe... Áh ne. Főleg ha kandúr.
Nekem a nőstényekkel sem volt ilyen soha, egy napig szarul voltak az altatástól, fájdalomtól, de utána ette rendesen, nem hánytak.
Szerintem vidd vissza a dokihoz, lehet, hogy egész más betegséget szedett össze. De sürgősen, mert ha a vizet is kihányja, az veszélyes.
Szerintem is mindenképp vidd vissza a dokihoz, mielőtt kiszárad szegény. Ez nagyon nem hangzik normálisnak.
Az enyém is nőstény, reggel volt a műtét, késő délután ébredt fel, aztán kézzel eltámogattam az alomig, ott pisilt, aztán vissza. Lefektettük és pihent, amint rájött, hogy nem éri meg mászkálni. Éjjel kapott pici vizet az ujjamról óvatosan. Másnap minden rendben volt. Nyilván többet pihent és óvatosabban közlekedett a seb miatt, de nem hányt, sőt evett, ivott is.
Aztán minden nappal egyre jobb lett.
Az enyém sem akart utána napokig enni, valami pasztát kellett bele tömni. Napokig bágyadt volt, arra nem emlékszem hogy hányt volna. Ez kb 14 éve volt.
Remélem, jobban lett a cicád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!