Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kertem tele van macskakakáva...

A kertem tele van macskakakával. Mit tehetnék ellene? Egyáltalán mivel lehet összeszedni?

Figyelt kérdés

Már nem megyünk a gyerekekkel a kertbe, szó szerint lépni sem lehet a macskapiszoktól. És nem kemény, hanem hanem olyan összeszedhetetlen fajta, rettentő büdös. Nekem is van egy 14 éves macsekom, de szobacica. Kutyát nem akarok, nem is lehetne.

Gondoltam, hogy szórok homokot a kert sarkába, hátha akkor oda csinálnak, és össze lehet szedni? Ez jó lehet? Vagy mit tegyek?

2016. márc. 9. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha homok van, akkor a macska elkaparja a székletét.
2016. márc. 9. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Mozgásérzékelős vízpermetező, ami nagyon hatékony, csak drága és több kell belőle.
2016. márc. 9. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ez évekig probléma volt. A környéken rengeteg a kobór cica, és a szomszédságban is akadt bőven. Állandóan hozzánk jártak a dolgukat végezni, kapartak a kertben, iszonyat volt. Próbáltunk mindenfélét, ultrahangos és permetezhető macskariasztót, de kb semmit nem használt. Akkor tűntek el teljes mértékben, amikor kutyánk lett.
2016. márc. 9. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A legjobb megoldás egy kutya a kertbe.
2016. márc. 10. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A haragosod kertjét szórd meg valeriánával. Két legyet ütsz egy csapásra: kicseszel vele, és a macskák is eltűnnek a kertedből.
2016. márc. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!