Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskamentés - jó ötlet lenne...

Macskamentés - jó ötlet lenne ez így?

Figyelt kérdés

Lakótelepen élek, és van itt egy kóbor kandúrka, már 3 éve.

Csak én és egy szomszédnéni szeretgetjük, tőlem enni is kap. Sajnos mindenki más már mérgezné, leütné, mert annyira nagy vadállat... Nekünk bújik, dorombol, nagyon szeretetéhes cica.

Szerettem volna neki tavaly gazdit, de nem hagyta magát megfogni. Kis idő után újra velem kelt-járt, csak akkor megrémült, hogy mit akarok vele.

Holnap elköltözöm innen. Nagyon féltem itt hagyni, mert bántani fogják. Kertes házba megyek, és arra gondoltam, hogy elvinném, ha hagyja magát megfogni. Minden állatorvosi költséget állnék neki.

Nem csináltam még ilyet, vajon jó ötlet átköltöztetni egy utca macskát 140 km-rel odébb?

2016. márc. 5. 15:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egyenlőre fűtött mellékhelyiségben van, hamarosan viszem dokihoz is. Ijedt volt, de már kezdi megszokni az új kérót :)
2016. márc. 11. 10:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sikerült. Biztos, hogy hamar meg fog nyugodni, és megszokja az új környezetét.
2016. márc. 11. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!