Tápok keverése? Jó ötlet vagy gondot okoz?
Szerintem felesleges és a macseszok sem biztos hogy jól jönnek ki belőle.
Ha jó a táp, szívesen eszik és semmi bajuk nincs felesleges. Ha változatosságot szeretnél, jutifalik, egyéb csemegék ésszel adhatók néha.
Ami lemaradt: Megunták?
Kint van előttük egész nap a kaja?
Ha igen, akkor ne legyen, rá fognak jönni, hogy az van, ami, és akkor amikor.
Nem hinném, hogy gondot okozna a tápok összekeverése. Azt próbáltad már, hogy pár napig az egyiket adod, pár napig a másikat?
A Brit Care-t is megunják? Milyen márkájú tápokról van szó?
Köszönöm.
Naponta kétszer kapnak enni, reggel-este (a napi adagot osztom ketté), tehát nincs előttük egész nap. Először imádták, de most már megunták és csak kedvetlenül eszik meg, előbb választják a kutyatápot. A márka Brit Premium. A Brit Care-t még nem próbáltam ki, de gondoltam a táp családon belül maradok. (A Care drágább, csak azzal etetni nem tudnám őket.) Egyébként 3 hónapja eszik a Brit-et. De lehet, hogy megoldom egy kis tasakos macskaeledellel, néha leönteném vele, így talán feldobja nekik a tápot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!