Mikortól számít lázasnak egy cica?
Nem tudom mi baja lehet neki, de lázasnak vélem. Kint hideg van, és reszket. Alig eszik, kevés tejet is iszik. Arra is gondoltam, h 2 hónapos lévén jöhetne neki a foga még?
Ha bent van, akkor meg csak alszik folyamatosan.
Cicádnak valami más betegsége van, a fog kb 10-25 nap között hjön elö és 3-4 honaposan váltja öket, lehet valami más, parvo ? volt oltva ? nekem van cicám nem is egy jobb ha elviszed oltani nehogy baj legyen, nekem sajna halt már meg cicám parvoban, na meg mérgeztek is már meg cicámat, annak jele nem eszik majd sárgás szem és nyelv, meg hányás . De gondolom a tiednél ilyen nincs.
Azért ird majd meg mi lett vele.
Ha lázas, meleg az orra. Normál esetben langyos/hideg. De más baja is lehet, vidd el állatorvoshoz amíg nem késő, nekem tavaly halt meg az egyik cicám, ő is "csak" megfázott, és későn sikerült állatorvost találni.
Amíg beteg, nem kellene kiengedned, csak rosszabb lesz. Az én cicáim sem bírják a hideget, télen mindig bent tartom őket.
Felnőtt macska normál testhőmérséklete: 38,0-39,3 °C; alacsony: 38,0 °C-nál kevesebb, láz: 39,5 °C-nál magasabb. Fiatal macskánál a normálérték: 38,5-39,5 °C, alacsony: 38,5 °C-nál kevesebb, láz: 39,5 °C-nál magasabb.
Mérd meg a lázát, ha baj van irány az állatorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!