Ez az ember teljesen meg van őrülve?
Mikor megláttam a 90 ezres árat, azt hittem valami oltása van, és 9 ezer akar lenni, de a leírás...nem tudom,hogy sírjak vagy nevessek.
Ez igazából egy génhibás macska, nem pedig különleges, hanem beteg.
Remélem valamit nagyon félreértek, mert ez hihetetlen...
Erre szokták mondani, hogy amíg lószar van, addig veréb is.
Bár nehezen tudom elképzelni, hogy van ennyire hülye ember, aki adna szegény cicáért ennyi (vagy bármennyi) pénzt.
A többi hirdetését nézve, is kicsit fura, a telefonnál a hátlapot "akkufedél"nek nevezi, biztos van valami szellemi problémája.Nem bántani szeretném, csak ez a hirdetés hirtelen megszédített.
De igazából úgysem fog vevőre találni.(meg ki az aki egy házi macskáért pénzt adna? -rajta kívül, mert mint írta adott-.)
Ez egyáltalán nem törpe macska, félévesen nem kell nagyobbnak lenni egy cicának.
Nekem volt fejlődésben visszamaradt kismacskám, egyévesen is akkora volt, mint egy párhónapos kiscica. Sajnos nem is élt sokáig (picivel többet, mint egy év), valami fejlődési rendellenességgel született.
Attól függetlenül szerintem elírta az árat. Kicsit megszaladhattak azok a nullák.
En peldaul adnek hazi macskaert is penzt, de ez mas kerdes.
De ez mondjuk, meg csak nem is extra kulonlegesen pici, egyreszt, mert ez fog meg noni jocskan, masreszt, kolyoknek sem extra pici.
De ami a legjobban faj, hogy siman rarak egy 90e-es cedulat, de (mivel a hirdetesben ez nincs jelezve) gondolom, nincs oltva, stb. Szoval, penz akar ugy, hogy belefektetni barmit is, azt nem. :/
Én örökbe fogadtam egy faluszéli vegyest. Azt mondta a barátnőm, aki ért a macskákhoz, hogy nagyon pici lesz.
Most 2 éves kandúr és akkora, mint egy tigris... (Na jó, csak majdnem.)
Ez a hirdető meg... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!