Ti hogy oldjátok meg az utazásokat?
Ez az első cicán, 5hónapos és elutaznánk 3-4 napra.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Nem lenne rossz neki ha egyedül itthon kéne maradnia ennyi ideig. Etetni be tud ugrani egy ismerősünk, de az összes napot egyedül töltené.
Gondolkoztam azon is hogy elvinnénk, de szakmai kiállításra megyünk, most az csak kínzás lenne hogy egy szállítódobozban visszük fél délután magunkkal.
Mit tanácsolnátok?
Én se vinném, macskának ez nem való.
Nem tudsz megkérni esetleg barátot, családtagot, hogy járjon át a cicához és töltsön is ott egy kis időt?
Én annak idején egy csoporttársamnak adtam oda a kulcsot, ő járt át minden nap ellátni a macskát, meg ott maradt tanulni és a macska nem volt annyit egyedül.
Amúgy ha nem lehet megoldani és csak etetésre találtok embert, otthonhagyni még mindig jobb, mint vinni.
Igen, szóval marad itthon, de sajnos olyan ismerős nincs aki itt tudna tölteni hosszabb időt. Meg igazából a cicus fél az idegenektől. Amikor ismerősök jönnek akkor amíg itt vannak végig a hálóban gubbaszt.
De nem lesz lelki baja vagy bármi hogy egyedül van ennyi időt?
Tehát a gondod:
- Nem akarod otthon hagyni egyedül, hiába megy oda egy ismerős etetni, meg tisztába tenni.
- Nem akarod szakmai emberhez elvinni, aki szakszerűen gondoskodik róla és nem lesz egyedül.
Megvan: Te kifogást keresel, hogy ne kelljen elmenned otthonról. :)
Kajáért, alomért cserébe hozzám akár jöhetne is néhány napra. :) Garantáltan elszórakoztatjuk egymást.
Egyébként nem lesz semmi baja, ha van aki eteti. Amikor megy etetni, keresse meg, simogassa, játsszon vele egy kicsit. Ki fogja bírni azt a pár napot.
elvinni SOHA!
Ha ismerős be tud ugrani, akkor az jó, de napi 2X kell. Meg ha már ott van akkor kicsit tutujgassa, foglalkozzon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!