Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti hogy oldjátok meg a macskaa...

Ti hogy oldjátok meg a macskaalom dolgot? Peremes alomtálca, alá alomzsák, vagy az átszakad, ha kaparja? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kezdőcsomagban vettem egy sima műanyagot, ami még teljesen szűz.( [link] ) azért, mert apukám látta, hogy kikaparhatja az almot - és ami még a rémálma hogy rákeni a falára a kakit -, ezért belerakott egy cipős dobozt, aminek a széleire rászerelt kartonlapokat, hogy ne tudja kikaparni az almot a cica, az alom alá meg 150 újságot tesz, hogy ne ázzon át... De persze a cica csak azért is azokat a lapokat akarja rákaparni, ha végzett...Nem tudja, de állandóan azt hallani, hogy a papírral küzd, ami meg apámat idegesíti mikor aludni akar. A cica az enyém és most lesz 1 éves, de apukám nagyon makacs és mindig az van amit ő mond, akkor is ha hülyeség. Szeretnék normális megoldást, amivel apám is megbékél és ami nem ennyire körülményes. Előre is köszönöm a segítséget. :)

2014. máj. 30. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fedett macskabudit szerezzetek be...
2014. máj. 30. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagy meretu, peremes alomtalca, vagy zart alomdoboz (ez nehany macska utalja, de...)

De a peremes alomtalca + muanyag szonyeg (hogy a lababa se ragadjon az alom) a legtutibb megoldas.

Termeszetesen ehez jon az, hogy elegge vastagnak illik lenni az alomretegnek, hogy rendesen tudjon bele lyukat kaparni (ez nagyon szeretik) es rendesen el is tudja asni, amit ott hagy.

2014. máj. 30. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én sima alommal csinálom. Meg sima alomtálcával. Ami egy nagyobb tálcán van. Mondjuk az én cicám nem ér hozzá, mindig megáll a szélén és belecéloz. De ígyis- úgyis minden nap ki kell szedni ami koszos lett, annyit meg nem rak egy nap, hogy teljesen átázzon az alom
2014. máj. 30. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Az alomzacskóval esetleg valami tapasztalat?
2014. máj. 30. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem alomzacskóval csak annyi, hogy túl kicsit vettem...az volt ráírva, hogy közepes, csak ez a méret volt a boltban, aztán kicsi a tálcába...én is újságot rakok alá, egyelőre, de a cica itt is ráteríti az újságot is a kakira, szóval nagyon be akarja takarni, és leginkább összetépi. de majd veszek normál méretű alomzacskót neki.
2014. máj. 30. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Zárt wc-t javaslom. A wc-k elé vettem autóba való peremes gumiszőnyeget (legolcsóbb párszáz forintost), így ha ki is hord egy kevés almot a cica, nem hordja szét a lakásban. A karton és az újság azért is rossz megoldás, mert könnyen megszívja magát vizelettel és irtó büdös tud lenni.
2014. máj. 31. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!