Szerintettek mi lett volna a megis a jobb?
16 vagyok es anyukamal elek egy alaberletben. Es, hogy ne legyek egyedül egesz nap beszertünk egy szep macskat. De lehetlenség töle aludni, allandoan nyavog, pedig mindenne meg van, barmikor hasznalhatja a wc-t, inni is tudd. Es az orvos is latta, szoval nincs semmi baja.
Amugy eleg felleötlenek erzes magam, pedig jol attgondoltam ezt az egszet. A csaladi hazunknal volt 3 kutya, es amikor ott voltam nem volt teher, hogy mindig takaritani kellett utana. Es valaszeg ezt a cicat ott fogjuk hagyni. ( nem kell agodni jo kezekben lesz)
Szoval egy kutya jobb lett volna? Vagy panelban vele is ennyi gond lett volna?
Szerintem "rajta van a párzás". Az enyém is csinálta, de az ivartalanítás megszüntette teljesen a problémát.
Az én lány cicámat 7ezer forintért ivartalanította a doki Bicskén.
Nyugi 1 nap alatt helyre jön és utána neki is sokkal jobb lesz. :)
Ahhoz képest viszont elég jó a magyarod :)
"mindenne meg van, barmikor hasznalhatja a wc-t, inni is tudd"
Sajnos, ebből semmi nem derül ki, azon kívül, hogy szerinted megfelelően van tartva a macska, ami lássuk be, elég szubjektív. Tudnád részletezni, hogyan tartod? Kisfiú? Kislány? Ivaros? (Félévesen már tombolnak a hormonjai, időszerű lenne az ivartalanítása.) Honnan származik a cica? Mióta van nálatok? Milyen a napi rutinotok? Mikor, mennyit és hogyan foglalkoztok vele? (Tudom, nehéz ezt így számszerűsíteni, de próbáld meg légyszi!)
"Amikor 3 kutyval eltem kertes hazban, ott valahogyan valük egyszrübb volt. "
Jó, azt már Lewis Carroll is megírta, hogy a macskák őrültek :) Viszont az sem mindegy, hogy a kutyákat hogy tartottátok: tudod, sokaknak annyiból áll a kutyatartás, hogy kirakják őket a kertbe és napi 1x megetetik.
A panelos kutyatartás mindenképp nehezebb lett volna: sétálni kellett volna vinni napi 3x-4x (ha esik, ha fúj, ha beteg vagy), meg kellett volna oldani, hogy eleget mozogjon séták alatt, esetleg rendszeres sportolással, különben szétszedi a lakást stb. Egy kert nagy segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!