Ez miért van? Jobb a netem mégis ilyen lassú a feltöltés.
Azokon a letöltés/feltöltés mérő oldalakon megnéztem és 10Mb/s a feltöltési sebességem...
Utorrenten letöltöttem több dolgot is, de az összes csak 1 kb/s -al meg 4 kb/s -el tölt vissza... Hihetetlen, miért van ez?!
Mert pl. senkinek nincsen rád szüksége. Mármint tényleg: rengeteg a seeder, te már csak egy vagy a sok közül. Ha vannak valakik, aki szerverről seedelnek mondjuk 100MB/s-al, akkor azokhoz képest te mi vagy? Sajnos nem tudsz mit tenni, seedeld így.
Legrosszabb esetben a torrent beállításaiban is lehet a hiba.
Torrentkliens által használt port mindenhol nyitva (tűzfal, router, kábelmodem, stb.)?
Illetve ha Telekom-os vagy nézd meg, hogy nem vagy-e véletlenül NAT mögött? Mostanában elég sok emberrel eljátszották ezt...
Olvass utána, elég sok helyen írtak róla...
Ha meggyőződtél róla, hogy NAT mögött vagy, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy publikus IP-címet szeretnél. Elvileg adnak.
nCore: Úgy tudom annyi a szabály, hogy letöltés után x időn belül 48órányi ideig seedelned kell amit letöltöttél. Hogy tölti-e tőled valaki az adott torrentet, az szerintem mindegy.
Illetve nem tudom, nézi-e az nCore, hogy passzív vagy-e. Nézi?
Olvasd el alaposabban a szabályzatot.
Ha nem töltöd fel 1.000 arányig VAGY nem seedeled 48órán keresztül, akkor számít hit&run-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!