Cica bírja a hosszú utazást?
Nekem 5 cicám van, és el nem tudom képzelni, hogy bármelyik is jól érezné magát egy ekkora tortúra közepette. Szerintem egy ilyen hosszú út nagyon megviselné, még akkor is, ha a szeretett gazdival lehetne. Talán nehezebb lenne neki, mint egy hétig valami jó helyen nélkülözni a gazdit.
Azért írd meg, hogy döntöttél.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Első válaszoló: igen, lehet. De ahogy írtam, már vittük próba útra, nem is rövidre, 3 órán keresztül kocsikáztunk és végig az ölemben aludt, vagy bámészkodott. Nem látszott rajta, hogy fél, nem is nyávogott. Ez a mostani út kb. 6-7 óra lenne.
Második válaszoló: igen, valahogy az én cicám is így csinálja :) Esetleg tudnál írni pár tippet hogyan oldottátok meg a wc-zést, evést/ivást? :)
Szia!
Azt is kipróbáltátok, mit csinál, ha idegen helyen van? Mi egyszer vittük nyaralni nyaralóba, nyugodt helyre magunkkal. A kocsit még úgy ahogy elviselte, ott viszont rettegett. Amúgy egy nyugodt, jó fej cica, ott ahogy kiraktuk, elszaladt. Éjjel jött elő, akkor bevittük, és utána egész nap a nyaralóban feküdt elbújva, és éjjelente járt ki dolgát végezni. Ezek után nyaralás alatt otthon hagytuk, és megbízható embert kértünk meg, hogy etesse és ápolgassa a lelkét minden nap. :)
Külföldön lakom és évente háromszor teszem meg a cicával az 1400 km-es utat (1400 vissza is).
Általában alszik, kaját eleinte nem fogadta el, de már eszik is. Megállunk pisilni, teszek alomba követ...
Ha kinyitom a kocsi ajtaját, esze ágában sincs kiugrani. Simán kibírja, gondolom nem rajong érte, de baja sosem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!