Túl vad a cica játék közben?
Kb. 1 hónapja fogadtunk örökbe egy nagyjából 1,5-2 hónapos cicát. Anyukája 4 vagy 5 hetesen eltűnt, így emberek nevelték, vagy nem tudom, hogy mi a legmegfelelőbb kifejezés erre.
Tényleg cuki, meg minden, viszont játék közben rettentő mód durva.
Harap, karmol, hirtelen ráugrik az ember lábszárára, a karjára, stb, és két első mancsával "lefogja" és közben harapja.
De nem kicsit, hanem utána tényleg vannak vérző sebek.
Rengeteget simizzük, akkor nagyokat dorombol, viszont amikor játékra kerül a sor, akkor valahogy átlényegül.
Mikor ellököm, vagy picit a fenekére legyintek, akkor játéknak veszi, és még nagyobb vehemenciával folytatja.
Kismacska, ez ilyen :-) Az első válaszoló tanácsát érdemes megfogadni, illetve nekem bevált, hogy ilyenkor egy plüsst nyomtam a fenevad mancsai közé, hogy tessék, ezt lehet gyilkolászni.
Erősen ajánlott ezt komolyan trenírozni, vagyis sose hagyjátok a durvulást, mert ha kicsi korában nem tanulja meg, felnőttként sokkal nehezebben megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!