A macskák miért játszanak az egérrel/ gyíkkal? És a gyíktól baja lesz a cicának?
Figyelt kérdés
eddig 3 gyíkot hozott be hozzánk, de csak szegénykének a farkát ette meg, tehát: Miért játszanak a gyíkkal és baja lesz a macskának a gyíktól?
Kösz a választ előre :)
2015. aug. 16. 13:03
1/9 anonim válasza:
Azért játszik velük, mert így megemelkedik a vércukorszintjük és finomabbak lesznek! Nem hiszem, hogy baja lesz!
2/9 anonim válasza:
Az első válaszoló jól monda: édesebb lesz a húsuk. A gyíkoknál ez a farok-letörés egy jó kis önvédelmi technika, el tudnak szökni a macska elől. Tudtad hogy visszanő a farkuk? És nem lesz semmi bajuk a gyíktól. Ellenben arra érdemes figyelned hogy békát ne egyenek, mert van olyan amelyiknek mérget termel a bőre.
3/9 A kérdező kommentje:
előzőnek: " A gyíkoknál ez a farok-letörés egy jó kis önvédelmi technika, el tudnak szökni a macska elől. Tudtad hogy visszanő a farkuk? És nem lesz semmi bajuk a gyíktól. " Ezeket tudtam :) Köszi a válaszokat !
2015. aug. 16. 13:26
4/9 anonim válasza:
Én teljes mértékben laikus vagyok a témában, de Magyarországon van olyan béka ami mérget termel? Tudtommal ezek a halálos mérgű békák Dél-Amerikában vannak. Bár lehet, hogy egy sima levelibéka is van valami minimális mérge.
5/9 anonim válasza:
Utolsó, abban a cikkben hazai fajok is vannak. Hogy őszinte legyek, engem is meglepett amit a békákról írt.
6/9 anonim válasza:
Meg jo, hogy mas kutatasok szerint a macskak nem erzik az edes izt, szoval sokra nem mennek az edesebb hussal.
Sokkal inkabb stresz levezetes, es a vadaszat gyakorlasa lesz a hatterben.
7/9 anonim válasza:
A macska nem érzi az édes ízt, tehát nem azért játszik velük, hogy édesebb legyen a húsuk. Izgatja őket, hogy mozognak, van mit pofozni.
8/9 anonim válasza:
A békamérgek nem halálosak, de komoly gyomorgyulladást okozhatnak.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a váaszokat :)
2015. aug. 17. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!