Egy 7-8 hónapos cicának naponta hány gramm kajára van szüksége?
Figyelt kérdés
Mert nagyon falánk, és most volt ivartalanítva és úgy hallottuk hogy úgy könnyebben meghízik.2010. márc. 21. 19:18
1/3 anonim válasza:
Még fejlődésben van, nyilván azért eszik többet, hiszen többet is mozog (elvileg) mint egy felnőtt. Nekm már a 2. ivartalanított cicám van és egyik sem hízott el.
2/3 anonim válasza:
egyelőre olyan napi kettő alutasakos, az 200 gramm.
és száraz. Érdemes szárazból prémium minőséget venni, mert abból a kevés is elég. Nekem is ennyi idős a cicám és ivartalanítva lett.
3/3 anonim válasza:
A miénk is kb. ennyi idős. Benti macsi, én annyit adok neki enni, amennyit kér. Reggel kap egy adagot, ha nem jelzi, hogy szeretne még, nem kap, ha igen, akkor adok neki enni, nem grammban mérem :D
De elvileg a macskaeledeleken rajta van az ajánlott mennyiség de sztem az sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!