Mit mondjunk a nagyfiamnak, mikor lehet saját cicája?

Úgy tudom a sziámi cica kifejezetten szereti a lakást.
De nálunk az a gond egyelőre, hogy a kicsi még csak 7 hónapos. S kisbaba mellé nem akarunk cicát.
Azt is tudom nem jó ötlet a kistestvérre fogni.
Kicsi a szobájuk és oda még egy állat már nehezen fér el, van egy akváriuma a nagynak 7 halacskával. Ő eteti őket takarítani egyelőre nekem kell,de amiben tud segít.

nyuszi,nyuszi,nyuszi!:)azzal tényleg megoldódnának a gondjaid!napközben egy ketrec,ami másfél négyzetméteren elfér,szobatisztaságra lehet nevelni,és a pici fiad annyit dédelgeti,amennyit csak szeretné!

Ez utóbbiban igazad van. Nekem ezzel az egésszel két bajom van szerintem 4 embernek az 57 nm kicsi, így még egy élőlény bezsúfolni ide hát nem tudom. A másik az az, hogy nem szeretném ha a kicsi állandóan macska szőrrel tömné meg magát. Igaz túl élné, de amilyen nem örülnék neki.
Egyébként meg nem óvom őket túlzottan, mert szerintem úgy boldog a gyereke és úgy jó ha koszos:)) Különben mi a fenének lenne anyának mosógépe?

Akkor el kell mondani a nagyobbnak hogy ha iskolás lesz akkor lehet cicája. Addigra a kicsi is nagy lesz, majd annyi mint most a nagy. Kettejük cicája lesz majd.
Vagy még egy megoldás, hogy olyan helyről cicát beszerezni ahol előtte is panellakásban élt és szeretett ott élni. Annak biztos nem okoz gondot a bezártság meg a sok ember. Sőt!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!