Hogyan készítsem el a macska kaparófát illetve vagy 2 emeletes kis dobozka ami be van vonva plüss anyaggal?
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/280303745.macskabutor-cicakaparo-170-cm-szurke-teccic-gr170.jpg
Valami hasonlót szeretnék, az oszlopokra pvc csövet gondoltam meg is próbáltam, de nem tudom hogy honnan tudnék rá kötél szerűséget szerezni. illetve hogy azok a dobozok amibe bemegy az miből csináljam, azt már kitaláltam hogy a pvc csőhöz majd vas derékszögű valamivel fogom oda csavarozni fogatni, mert azért csak stapabírónak kéne lennie.
Szizálrost kötelet sok helyen lehet venni, neten is rendelhető, nem drága. Plüss anyagot méteráruboltban. Doboznak én sose láttam értelmét a kaparófán, mert csak a kismacskák mennek bele, a nagyokat már nem szokta érdekelni. Inkább kör alakú meg hajlított részeknek van értelme a fán, azokat szereti a legtöbb macska. [link]
Valami ilyesmi, nem is nehéz megcsinálni. A legfontosabb hogy az alja nagy és nehéz fából legyen, másképp felborul könnyen.
Ha készen akarnál venni akkor a szerintem ez nem drága ahhoz képest hogy mekkora: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!