Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Normális kérés ez egy volt...

Normális kérés ez egy volt gazdától?

Figyelt kérdés

Nem tudtam, hogy fogalmazzam meg a kérdést, a lényeg, hogy ez általános dolog másoknál is?

Tehát a lényeg, hogy a napokban fogok örökbe fogadni egy kis házi cicát egy olyan helyről, ahol nincsenek ivartalanítva a szülők, így évente jó pár kicsi születik.

Minden meg van beszélve, viszont a mostani tulaj többször említette, hogy majd meséljem el, hogy viselkedik a macsek, meg küldjek bizonyos idő közönként fényképet róla, stb.

Ez úgy ok, meg minden, mert kb. semmibe nem telik egy fényképet küldeni, csak valahogy olyan fura nekem, hogy aki évente ad örökbe 8-12 vagy több cicát, az mindenkitől ezt kéri, vagy ez valami "próbatétel", hogy hogyan reagálok rá, vagy szúrópróba szerűen választ ki emberkéket?

Vagy csak így az elején ennyire lelkes, utána meg feledésbe merül?

Mert ha most egy rokon vagy ismerősről lenne szó, akkor ok, de most egy tök idegennek írjak, hetente/havonta egy e-mailt, (házi feladat szerűen) hogy:

"Most jól viselkedett a cicus. Csatolok egy képet amikor épp eszik."

És így tovább.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2015. okt. 12. 14:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nemrég terjedt egy olyan cikk face-n hogy miért ivartalanítsd a cicádat, a történet annyi volt,hogy két férfi elvitt két házi kiscicát, aztán kiderült,hogy megkínozták,megölték őket. Lehet olvasták és le akarják csekkolni, tényleg házi kedvencnek viszed őket. Mondjuk ha ennyire aggódnak tényleg nem értem miért nem ivartalanítanak inkább.

Én egyszer voltam ideiglenes befogadó,mikor találtam az utcán egy kiscicát. A szüleim a saját állataim mellé már sajnos nem engedték,hogy megtartsam. Én is kértem a gazdájától, hogy néha küldjön fotót, írjon pár sort. Kapom is évek óta, nagyon örülök neki. Nekem kb. a szívem szakadt meg mikor elvitték ,úgy aggódtam érte, és nagyon örülök,hogy olyan jó helyre került.

2015. okt. 13. 16:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi is kölyökként hoztuk el a kutyánkat és rendszeresen küldünk képet megnyugtatás céljából.Amikor nálunk születtek mi csak is úgy adtuk oda hogy évente legalább egy képet küldenek mert így tudjuk hogy tényleg jó helyük van
2017. nov. 2. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!