Szerintetek ez a kérés jogos? Nagyon fontos!
A macsek jó megoldás lehet, bár én személy szerint nem vagyok macskabarát :-) Nekem túlzottan önálló személyiség.
Esetleg törpenyuszi? Tengerimalac?
a kutyát talán meg kéne egy picit nevelni... Frizbi, labda dobálás, aportírozás, ehhez neked se futni se gugolni se ugrani nem kell, max csak a kutyának.
szerintem egyáltalán nem jogos a kérésed, a műtéted is csak egy kifogás
Macskát nem tartom jó ötletnek, ugyanis nagyon ritka az igazán kedves, bújós macska. Nekünk 4 is van, de mindegyik más személyiség. Valamint macskát lakásban tartani nem valami szép dolog. Tudom, sokan csinálják, de valójában a macskáknak több négyzetkilométeres területük van, és nagyon kevés a lakás területe és az a minimális inger, ami ott éri őket. Ha boldog macskát akarsz, akkor kiengeded a macskát, ha már úgyis kertes házatok van. Viszont ivartalaníttatni muszáj, különben ha kandúr, akkor mindig csavaraog a lányok miatt, ha nőstény, akkor évente 3-4 alkalommal is hazavihet 7-8 kiscicát.
Szerintem tarts inkább egy kisebb testű, nyugodt vérmérsékletű kutyát. És ő kimehet a kertbe is, és a másik kutyával is játszhat. Menhelyen meg is tudod figyelni, hogy milyen, kölyökkutyák is vannak mindig, ha azt szeretnél.
Ha más bajod lesz,akkor a macskát pattintod le?
A műtétből felépülsz,nem kell addig szórakoztató eszközt keresned,mert neked csak ennyit jelentene a macska.
Felépülsz a műtétből és lehet foglalkozni a kutyáddal.Sétálni,tanítani,nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!