Segítség kérés kiscica ügyben?
kb. 4 hetes lehet a kiscicám, most kaptuk vasárnap.
Kérdésem lenne, hogy milyen étel a legjobb neki? Esetleg valami vitamin?
Már eszi a konzerves kaját, jó étvágya is van, nincs vele semmi. Valami tej, tejpor esetleg amit még ihat?
Melyik a legjobb minőségű kaja amit ehet?
Tudom h korai h 4 hetesen már el van választva, de ez nem az én "hibám". Szerintem is a mamája mellett lett volna még a helye, de erre nincs lehetőség. Köszönöm
Laktóz mentes tej jó neki csak, és mindenképpen kitten-jelölésű eledel.
legjobbak amiket kaphat: Royal canin, Acana, Hills, Iams, Orijen, ÉS husi apróra vágva de nyersen csakis szárnyast kaphat, többiféle húst meg kell főzni
Szerintem felforralt lehűtött tejet is ihat nem kell neki külön tápszer.Meg a Wiskas kaják is nagyon jók!Az én macskám imádta az uborkát is!Tudom fura ,és a sárgadinnyéért is majd meg őrült persze csak már amikor nagyobbacska macska volt!Lehet kapni szőrfeloldó pasztát is de nem tudom mekkora korban lehet elkezdeni adni nekik.Ez arra Jó,h.-ne hányja ki a szőrt amit lenyalogat magáról.
Szia! Sok sikert és örörmöt a cicushoz. Az életed megváltozik általa:)
Kaját mindenképp kölyöktápot adj neki Állatos boltokban fressnapfban van sokféle . Nézz körül ami a pénztárcádba belefér. Egyet kerülj nagyon a Whiskast. Csak szinezék mentes tápot vegyél. Kaphat ezenfelül cicatejet, legjobb ha tejpotló cicatápszert kap. Bár drága az én fajmacskám nagyon érzékeny gyomrú hamar hány és én a laktózmentes Milupa csecsemőtápszert adtam neki.(patikában ezerpárszáz ft és sokáig tart) Szívesen itta nem volt baja tőle és összehasonlitva gyakorlatilag ugyanaz mint a drága cicatápszer. A szárazat ebbe is áztathatod vagy vízbe. Inni tiszta vizet kapjon mindig frisset. Az étele és a wc-je ne legyen egymás mellett.
Hidd el hamar belejössz:)
"Szerintem felforralt lehűtött tejet is ihat nem kell neki külön tápszer."
A macska vagy vizet igyon, vagy macskatejet. A tejből a laktózt nem lehet kiforralni, ezért értelme sincs felforralni és lehűteni majd odaadni neki, mert ugyanaz.
"Meg a Wiskas kaják is nagyon jók!"
A whiskas kajákban mindössze 4% csirketoll meg vágóhídi melléktermék van, jó sok színezékkel meg aromával, hogy hajlandó legyen megenni. Nem jó. Azért mert a tescoban az a legdrágább kaja nem azt jelenti, hogy jó. Olyan, mintha azt mondanám neked, hogy az párizsi/virsli, amiben alig van valami rendes húsanyag, minőségi kaja.
értem. Ezt a tejport megfogom nézni de az lesz a legjobb ha elmegyek egy speckó boltba aztán ott is majd segítenek.
Oltani nem olyan 6-8 hetes kora között kell majd?
Féregtelenítés meg igen esedékes neki, azt nemsoká el is intézzük nála.
Köszönöm a tippeket a cicuska egészséges fejlődéséhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!