Gondolom macskára gondolsz.
90000Ft körül.
ma 19:08
Milyen törzskönyvet kaptál hozzá?
Magyar tenyésztőktől 80-130 ezer ft egy cica hobbi ára. Tenyésztésre 150-200 ezer vagy még több. Külföldön a még több az igaz. (Bár ott is vannak kis hobbi tenyészetek, ahol hasonlóak az árak, mint nálunk.)
Magyar tenyésztők olykor "le szokták árazni" a cicákat, mert már 3-4 hónaposak, de még nem találtak nekik gazdit. (Nem tudom mennyire megbízhatóak az ilyen tenyészetek. Nemrég láttam egy brit cica hirdetés, 60 ezer ft egy cica. Korábban is láttam már csak, akkor még 85 ezer ft volt kiírva árnak. jofogas.hu nem túl megbízható oladl, tele van szaporítókkal, a brit cica hirdetések 90 % szaporítós)
Hogy mi a különbség a tenyésztő és a szaporító között, nézz utána itt. írd be kulcsszónak.
Az azért túlzás, hogy 100 ezer-től kezdődik, a legtöbb magyar tenyésztőnél 80-90 ezr ft. Néhány tenyésztő az alapján is ítéli meg az árat, hogy pl. ritka a kiscica színe,és / vagy mintázata, vagy mert nagyon "típusos" cica, olyan szinten megfelel a fajta standardnak, hogy kiállításra és tenyésztésre ajánlja a kicsit. Most így hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!