Ti hogy fürdetitek és szárítjátok a cicátokat?
Előfésülöm hogy csomós ne legyen sehol a bunda,sampont felhigítom 3 dl vízbe, macskát bevizezem bedörzsölöm bundijába a higított sampont,genitáliákat alaposan,szembe ne kerüljön,majd leöblítem rá balzsam, majd leöblítés, törölközőszárazra törlöm,főleg a mancsokat mert az nehezen szárad, törülközőbe csavarva beviszem meleg szobába ahol kifésülő spray-vel befújom majd átfésülöm alaposan, és folyamatos szárítás közbe fésülöm. Magas fokozaton hogy minél előbb végezzünk, de kézzel érzed ha túl meleg a hajszárító úgy is.
Mindenképp szárítsd meg teljesen mert megfázhat a bőre és korpásodást okozhat.
https://www.youtube.com/watch?v=OiNSrg_lXk8 egy kis segítség.
legalább 2x samponozd és öblítsd aztán harmadik lépésként volumennövelőt rá és azt is öblítsd ki jól.Töröl aztán szarít.Neked a fejéről nem kell levágni semmit :)
Köszi!
Én igazából attól tartok, hogy félni fog a víztől. Ma belelógattam a lábát egy lavór langyos vízbe, és nem igazán jött be neki, úgyhogy egyelőre nem is erőltettem tovább...
Mi lehetne nyugtató számára? Esetleg próbáljam meg félhomályban? Sötétben nyugodtabb lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!