Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Soványak a cicáim. Hízlaló kaják?

Soványak a cicáim. Hízlaló kaják?

Figyelt kérdés
Van 5 cicusom, így télen mindig soványabbak a megszokottnál. Főtt kaját szoktak kapni, időnként konzerves eledelt. Tudnátok mondani néhány kaját, amivel hízhatnának kicsit?? Szívesen főzök külön is nekik. Köszönöm a segítséget. 18/L
2010. márc. 15. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én macskám is sovány volt, és elvittük a dokihoz.

Kideült hogy beteg, de nem volt súlyos, csak láz, ezért,nem volt étvágya.

Amúgy szerintem royal canin macskakajától helyre jönnek, ha nincs semmi olyan bajuk, amit állatorvossal kell kezeltetni.

2010. márc. 15. 14:24
 2/10 anonim ***** válasza:

esetleg féreghajtót kaptak?

kinti cicák vagy bentiek?mert a bent tartott cicák télen se olyan bundásak mint a kintiek.

2010. márc. 15. 14:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Kintiek, de van egy kis ólszerűség benne ruhákkal, ahova bemehetnek a hideg elől, együttalszanak a kutyával. Féreghajtót még nem kaptak mostanában, de nem hiszem, hogy férgesek lennének, mert az látszana az ürülékükben is, nem?? Egyébként csak állatorvos írhatja ki? Vagy patikában is kaphatok? Mennyibe kerül kb??
2010. márc. 15. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Féregtelenitőt lehet kapni állatorvosi patikákban is állatorvosi vény nélkül is.

Nállunk 270/db.

Ha férges a cica azt csak akkor látod, ha egyszer kiféregtelenitetted, gy simán tabletta nélkül nem láthatodaz ürülékében.

2010. márc. 15. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
sztem férgesek lehetnek, azért soványak. hajtsd ki belőlük, mert ez így nagyon egészségtelen szegényeknek... gondolom te se a férgeknek főzöd a kaját, meg veszed a macskakonzervet...
2010. márc. 15. 15:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor veszek féregtelenítőt nekik. Köszi a segítséget.;)
2010. márc. 15. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
féreghajtót nem kapsz vény nélkül!!!!az ne zavarjon meg ha bemész egy magán állatorvoshoz és nem ir fel receptet hanem ad!lehet paszta és tabletta formában is de a tablettát elég nehéz beadni a cicának.Én a helyedbe pasztát vennék.Meg van,hogy mennyi csikot kell a cica szájába tenned és mivel rákenődik a szájába a nyelvére,szájpadlására kénytelen benyelni.Tablettás esetem volt,hogy agyonkarmolt,harapott a tabletta meg repült 2 métert.Kinti cicáknak főleg nem javaslom.Ja és ha valaki azt javasolja:törd el és bele a kajába:hát nekem nem jött be,nem ette meg a kaját.De mindenképp vegyél hajtót,mert anélkül nem fogsz férget látni az ürülékbe!!!!Ha kinti cicák semmiképp nem szabadna soványnak lenniük pláne nem ilyen télen amilyen most volt.hó,minuszok sokáig.Nemcsak állatorvos tudja beadni a féreghajtot,de csak állatorvosnál tudsz venni.paszta olyan 2000körül van ha jól tudom,de márkája válogatja.
2010. márc. 16. 10:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2010. márc. 17. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, ugyani én rendes patikában vény nélkül vettem Castal cat féreghajtót a cicusnak. (tabletta)

én a jutalom falatba rejtettem és ugy megette! ;)

2010. márc. 18. 00:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor először megpróbálom a patikában, mert úgy látom, helyfüggő. Ha nem adnak, akkor irány a doki.:) Köszi.
2010. márc. 18. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!