Nem tudom mennyi idős lehet de két napja találtam egy cicát, akit befogadtam. Teszek fel képet a testalkatáról, illetve a fogazatáról valaki nem tud segíteni?
2015. szept. 29. 15:58
11/15 A kérdező kommentje:
Persze próbáltam, itt kérdezgettem de senki nem tud róla semmit. Keresgéltem a neten is hátha valaki hiányolja de semmit se találtam. Nagyon éhes volt, látszott rajta már rég nem evett. Viszont eltört valamikor régen a farka, már összeforrt a csont nem tudom milyen élete lehetett. A másik cica már 13 éves, szóval tudom milyen tüzeléskor, de sajnálom megműteni emiatt, a másik sem lett, ki lehet bírni, ilyenkor a fürdőszoba az rezidenciája és a szennyes tartó alatt fordult elő néha jelölgetés, maximum ha nála majd rosszabbra fordul a helyzet elgondolkozom, de nem akarom ilyennek kitenni még most.
2015. szept. 29. 21:31
12/15 anonim válasza:
Körülbelül 5 hónapos lehet. Nagyon szép cica, viszont lehet hogy valaki keresi. Jól tetted, hogy már körbeérdeklődtél, de jó lenne, ha raknál ki plakátokat róla a közeletekben és felrakhatnád esetleg facebookra is. Állatorvoshoz is el kell vinni. Egyrészt ha nincs gazdája és megtartod, akkor meg kell nézni az egészségi állapotát, féregteleníteni, oltani, később pedig ivartalanítani kell. A legfontosabb pedig, hogy nézesd meg a dokival, nincs-e benne chip. (Sok macskába tesznek már, többek közt az enyémben is van.)
13/15 A kérdező kommentje:
Igen délelőtt voltunk dokinál, nem volt benne chip, meg doktorbácsi is ellátta. Meg van a gazdája, egy idős hölgyé volt, aki egy utcával lakik lejjebb, ma beszélt a párommal, megtarthatjuk, mert még van három cicája rajta kívül. Így marad. Köszönöm mindenkinek a segítséget :)
2015. okt. 1. 20:58
14/15 anonim válasza:
Örülök, hogy ilyen jól alakult és, hogy felelősségteljes gazdi vagy!
15/15 A kérdező kommentje:
Természetes! Én is örülök :)
2015. okt. 1. 23:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!