Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalaníttatnád a saját...

Ivartalaníttatnád a saját macskádat, hogy kevesebb gazdikereső legyen tavasszal? Növelnéd ezzel a menhelyiek esélyét?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 00:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanítva volt nőstény cicám. sajna már nem él (autóbaleset)
2010. márc. 29. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! nekem is három cicám van, mind a három ivartalanított. a két lánycicának egyszer megadtuk a lehetőséget a "cicababázáshoz"de utána rögtön meg lettek műtve.persze a kiscinyókról gondoskodtunk, hogy szerető gazdikhoz kerüljenek.

a kandúrunknak sajnos 1 éves korában egy másik kandúr

féltékenységből kikapta az egyik szemét./borzalmas volt/

és a szemműtéttel együtt az ivartalanítást is elvégezték.

szegénykém nagyon sokat szenvedett akkor, de kárpótlásul hosszú boldog életet kapott a sorstól, már 17. évében van.

üdv.

2010. márc. 30. 09:04
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

természetesen ivartalanítottuk. A szomszédunkban minden évben születnek az összes lánymacskától kiscicák, egy részét eladogatják, másik része megdöglik, elfogy. Ami megmarad náluk az következő évben szintén szülni fog, és ez így megy amióta ideköltöztek. Állatorvost sztem soha nem látnak, mióta idejöttek a mi macskánkkal évente járunk fülgyulladás miatt. Egyszer egy macskájuk a kertünkben döglött meg, tiszta varr volt a füle!!

Csak azt sajnálom hogy a két kutyánk nem bántja az átjövő kiscicákat, ez esetben lehet nem bánnám ha gyorsan és kíméletesen elfogyasztanák őket minden tavasszal...

Amúgy állatszeretőek, egyszer menhelyről hoztak kutyát(igaz visszavitték mert megölt egy doboznyi kismacskát..)

2010. márc. 30. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát azért én nem kívánnék ilyen brutális halált a kiscicáknak, hogy a kutya falja fel őket.ők nem tehetnek arról, hogy a világra jöttek.
2010. márc. 30. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:
64%

"Csak azt sajnálom hogy a két kutyánk nem bántja az átjövő kiscicákat, ez esetben lehet nem bánnám ha gyorsan és kíméletesen elfogyasztanák őket minden tavasszal... "

Én meg azt sajnálom, hogy az ő kutyájuk nem ette meg a te macskádat, gyorsan és kíméletesen.

2010. márc. 30. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!