Mikor várhatóak a kiscicák? Mikor volt párzási időszak mostanában és mikorrra várhatom a kiscicákat? Mikre lesz szüksége a kis kandúromnak, mert mindent meg szeretnék adni neki, születése óta.
de amúgy ki beszélt itt kiscicákról? :O
mert én nem
"Mikor várhatóak a kiscicák? Mikor volt párzási időszak mostanában és mikorrra várhatom a kiscicákat? Mikre lesz szüksége a kis kandúromnak, mert mindent meg szeretnék adni neki, születése óta."
Még a kérésedbe is benne van KISCICÁK !
Ki beszélt róla ... na ne , ennyire sötét lennél ?? !!
:S
bmeg a kérdésbe bennevan, de ki beszélt arról,h a kiscicákat üti el az autó?????
egyik sem kiscica...pf. xD
de ki mondta,h kiscica?
xD de értetlen bunkó lehetsz teis
A kismacskák kb. 70 napra születnek meg.
Mindenképpen kell macskakosár, alomtálca, etetőtálka, itatótálka, kaparófa. De nem függ a macska nemétől, h mire van szüksége.
Sztem h mindent meg akarsz adni neki, akk nem lehetsz felelőtlen.
A macskákat elég nehéz leszoktatni az útra mászkálásról, tudom, mert nekem is van. :)
Szerencsétlen cicádnak ivartalanítva kéne leélnie az életét! Hát tényleg állatkínzás...
Énis megkínoztam a cicáimat, mindet ivartalaníttattam...szörnyű lehet nyugodtan, tüzelés és verekedés nélkül élni, békében.
Ja és az én cicáim mind utcáról jöttek, az ilyen felelőtlen emberek miatt, mint te...
18/L
Van általában korai eresztés:December(erről már lekéstünk)
Van tavaszi,meg nyári is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!